Vilken ansiktsgrädde är bättre?

En kvinnas hud är ett slags pass i hennes kropps och ålders tillstånd. Och för att visa dig själv i världen i all sin härlighet, måste du övervaka hudens tillstånd. Idag finns det många verktyg som har olika funktioner som uppfyller hudens behov: till exempel åldrande åldrande hud behöver anti-aging vård, och ung hud kräver högkvalitativ fuktning, oavsett typ.

Med tanke på hur många burkar krämer du hittar i en kosmetikaffär kan du med säkerhet säga att de flesta kvinnor inte är så nöjda med en sådan mängd krämer, men är ganska förvirrade. Vilket är det bästa som är, och vilken av de bästa motsvarigheterna, att förstå omedelbart inte så enkel.

Den bästa fuktgivande ansiktskräm från Vichy

Fuktkräm är som regel avsedd för ung hud. Det har inga tillsatser som slätar rynkor eller närnar huden. Fuktning är nödvändig för alla typer av dermis, och därför kan tjejer under 25 välja denna typ av medicinering, eftersom hudåldring börjar efter cirka 25 år.

Så det bästa ansiktsflödet i detta fall kommer att vara det enklaste - utan ljusreflekterande partiklar, kollagen eller med kemisk peeling effekt. Det är bara möjligt att tillsätta några växtekstrakter.

I valet av medel för ansiktet bör inte sparas, för idag har den kemiska och kosmetiska industrin en massa teknik och substanser som inte kräver stora investeringar, men när de används kan skada huden. Dessutom är skapandet av en dyr kräm tilldelad tillräckligt med pengar för att anställa bra yrkesverksamma som kommer att skapa en kvalitetsprodukt.

Ett av de företag som har testats i åratal inom kosmetikområdet är Vichy. Dess medel kan endast köpas på apotek, för i serien finns inte bara avfall, men också läkemedel.

Den hudfuktade krämen från Aqua Thermal-serien kan vara en värdig representant för fuktgivande krämer.

Den innehåller en allergivänlig formel och grunden är termiskt vatten , som mättar huden med mineraler. Efter 4 timmar blir huden fuktig och mjuk, om den är torr före appliceringen.

Den bästa anti-aging ansiktscreme från Shiseido och Loreal

Trots det faktum att svaret på frågan om vilket gott ansiktsflöde, och vad en dålig, själva huden ska definitivt svara, finns det flera universella medel som passar många.

Först av allt är kräman av företaget Shiseido Future Solution Total Revitalizing Cream tilldelad. Denna grädde är lämplig för alla hudtyper. Dess huvuduppgift är att återställa hudens elasticitet, som framgångsrikt utförs med hjälp av C-vitamin och teplantan Hu. Förstärkning av blodcirkulationen med hjälp av tång accelererar regenerering av huden.

En billigare effektiv anti-aging kräm presenteras av Loreal och kallas "Trio Active". Denna grädde kan inte skryta med extrakt av sällsynta örter, men innehåller kollagen och mangan som är nödvändiga för hudens elasticitet. Det finns emellertid en uppfattning att kollagen endast är effektivt i form av injektion och externt är dess användning meningslöst, eftersom kollagenmolekylerna är stora och inte tränger in i det nödvändiga skiktet av dermis.

Den bästa solskyddsmedel för ansikte från Vichy och Mary Kay

Krämen som skyddar huden från UV-strålar är i företaget Vichy med en tillräckligt hög skyddsfaktor - 50. Förutom skydd, matiruet hud.

Cremen, som är lämplig för daglig användning i urbana, inte strandförhållanden, är tillgänglig från Mary Kay-företaget - den mest fuktighetsgivande kräm som ökar hudens elasticitet med en skyddande faktor på 30. Den är idealisk för att mätta huden.

Den bästa vitare ansiktsgrädden från Elena Rubinstein

Blekkräm är en tvivelaktig och dyr behandling, eftersom de inte alltid är effektiva, men på grund av den smala nischen som de upptar och sällsynta ingredienser är deras pris ganska högt.

Sådan grädde är hos Helen Rubinstein - Prodigy Age Spot Reducer. Den innehåller växtextrakt och skyddar huden mot solljus. Ofta löses läkemedlen för pigmenterade fläckar i form av serum, inte krämer.

God natt ansiktskräm från Biotherm

Nattkräm är alltid mer näringsrik än dagkräm. Det är lämpligt att använda en natt- och dagkräm av ett företag, men det är inte av grundläggande betydelse om inte ett anti-aging system används.

Företaget Biotherm har en nattkräm som förhindrar åldrande av huden och lindrar den av skadliga gifter som samlas under dagen. Det heter "Repair Nuit Pur Silicium"

Den bästa närande ansiktsgrädden från Mary Kay

Nourishing cream utan några extra ingredienser som ett anti-aging eller blekningskomplex är tillgänglig från Mary Kay. Det är ett medel för "första hjälpen" när huden har upplevt stress och behöver en extra näringsrik grädde. Det kallas "Förbättrad fuktgivande förnyande närande grädde".