Polysorb från akne - intern och extern rensning av huden

Ibland bildas inflammatoriska utbrott och akne på huden på grund av allmän förgiftning av kroppen . I sådana fall rekommenderar hudläkare och kosmetologer att använda effektiva sorbenter, som Polysorb, som hjälper till att snabbt avlägsna och avlägsna giftiga kemikalier från lymf och blod och rensa huden från dem.

Polysorb - Egenskaper

Läkemedlet är en oorganisk enterosorbent, den är tillverkad av högdispergerad silika. Specialister föreskriver Polysorb för problemskinn, eftersom det har uttalat avgiftning och absorberande egenskaper. Suspension, gjord av pulver, fungerar som en magnet - partiklar av kiseldioxid lockar skadliga och giftiga ämnen:

Medicinen binder de angivna föreningarna och tar bort dem från kroppen. Det absorberas inte i matsmältningssystemet och kommer ut oförändrat, så det är helt säkert att applicera Polysorb från akne. Enterosorbent lockar extremt giftiga ämnen, vitaminer, fördelaktiga bakterier, mikro- och makroelement, läkemedlet binder inte och utesluter inte vilket säkerställer upprätthållandet av normal tarmflora.

Hjälper Polysorp akne?

Den presenterade åtgärden är inte en panacea i närvaro av akne eller inflammerade sår, ofta är dess användning meningslöst. Polysorb mot akne fungerar bara om orsaken till deras förekomst är:

När patologin utvecklas mot bakgrund av hormonell obalans, genetiska störningar och andra störningar som inte är förknippade med förgiftning, kommer polysorb för ansiktet från akne inte att ha den förväntade effekten. Skada orsakar inte enterosorbent, därför kan det valfritt ingå i komplexa terapeutiska system för att normalisera kompositionen i tarmmikrofloran.

Polysorb - metoden för applicering

Kisel används på två sätt: oralt och topiskt. Kosmetologer säger att polysorb från akne är effektivare om det appliceras internt och externt. Kombinationen av generell avgiftning och djuprengöring av hudporer från gifter och föroreningar säkerställer en snabbare uppnåelse av målet och stabila resultat. Innan behandlingskursen påbörjas, är det viktigt att studera PolySorp från akne väl - hur man tar pulveret, applicera på epidermis, hur mycket det ska användas. Det är lämpligt att konsultera en hudläkare först.

Polysorb från akne - hur man tar in

Metoden för applicering av enterosorbent vid behandling av akne är identisk med det behandlingsschema som anges i anvisningarna till läkemedlet. Så här dricker du Polysorb från akne:

  1. Späd till 100-110 ml kokt eller rent, icke-kolsyrat vatten 1 msk. sked (med en bild) kiseldioxidpulver. Om patientens vikt överstiger 60 kg kan du ta 2 msk. sked.
  2. Rör polysorb tills en genomskinlig suspension erhålls.
  3. Drick medicinen helt.

Denna manipulation i närvaro av akne bör utföras tre gånger om dagen mellan måltiderna. Det är viktigt att den sista måltiden togs i minst 1,5 timmar, och till nästa var det ca 60 minuter. Varaktigheten av oral användning av Polysorb från akne är 1,5-2 veckor. Om det finns behov av ytterligare intag av enterosorbent, upprepas kursen endast efter 30-dagars paus.

Mask från Polisorba från akne

Utanför kan läkemedlet användas i månader, men inte varje dag och 1-2 gånger i veckan. Tillverkaren av läkemedlet rekommenderar den enklaste ansiktsmasken från Polysorb - receptet för akne innehåller kiselpulver och rent vatten. En tjock blandning appliceras på huden och tvättas av före torkning, efter 10 minuter, men det finns en förbättrad version av denna produkt. Efter manipulation är det viktigt att fuktar epidermis med en fet kräm för att neutralisera Polysorb - ansiktsmasken från akne gör huden mycket torr. Om du hoppar över det här steget kommer det att peeling och spricka.

Mask från Polisorba från akne - recept

ingredienser:

Beredning, användning

Skaka vattnet med en hydrolat. Torka det resulterande kiseldioxidpulvret för att bilda en tjock och plastig geléliknande massa. På det otvättade ansiktet fördelas kompositionen, tjockt täcker hela huden förutom ögonlocken och läpparna. När masken börjar ta en skorpa, tvätta genast den med en stor mängd varmt vatten. Fukt ansiktet med oljig mjölk eller grädde.

Skrubba från Polisorba

Detta alternativ att använda sorbenten ska användas 2-3 gånger om månaden. I detta fall hjälper Polysorb med akne och komedoner att dra pluggar från porerna. Skrubbe är beredd som en mask, bara det är nödvändigt att ta mindre vatten, så att konsistensen liknar en tjock gel. Det här verktyget bör massera tidigare rengjord hud. I processen kommer skrubben att torka och rulla, gripa smuts och den extra hemligheten hos talgkörtlarna.