Valp German Shepherd - vård och utbildning

Om du planerar att få en valp av en tysk herde , då ska du inse att tillsammans med den efterlängtade hunden får du ytterligare ansvar. Den består inte bara av det värdiga underhållet av en fyrbensvän, men också i samhällets ansvar.

Känn dina befälhavares uppdrag: året om registrering av djuret i hundskolan eller plantskolan, veterinärmedicinsk och medicinsk övervakning. Du måste också göra vaccinationer i tid och se till att hunden "gör sitt arbete" på speciellt utsedda platser.

Naturligtvis är en tysk herdes innehåll och uppväxt bäst utförs utomhus, och inte hemma. Men om det inte finns någon sådan möjlighet, ge sedan ett separat territorium i huset. Under inga omständigheter får denna plats vara i badrummet, i köket, i närheten av värmeapparater eller i utkast. Valparna sover mycket, så se till att du gör det på din matta eller madrass som du ger honom. Låsa det inte ensamt i ett rum och bind inte heller det.

Egenskaper av vård och utbildning av en tysk herdevalp

När du väljer valpens smeknamn, överväga första bokstaven som kallades i plantskolan. Namnet måste vara kort och sonoröst. Om dessa villkor är uppfyllda ökar risken att du har en lydig hund.

Genom att köpa en så stor och stark hund i huset tar du det fulla ansvaret för det och för vad som kan hända genom hennes fel. Att använda fysisk styrka, som visar aggression på djuret, visar din svaghet. Innan du börjar en tysk herde, förbered dig på det. Ta bort alla slagande föremål från området som är tillgängligt för hunden, göm dina skor, fäst ledningarna så mycket som möjligt så att de inte lockar uppmärksamhet. Kom ihåg att du måste delta i ett djur för resten av ditt liv, och inte bara när det är kul att lura runt med en liten valp. Du måste vilja utveckla hela ditt husdjur och uppmuntra det på alla möjliga sätt.

Problemen med att höja en tysk herde är nästan alltid på grund av att vid en tidpunkt, när hunden fortfarande var en valp, späddes den av ägarna, många var tillåtna. Hon är van vid detta och nu förstår hon inte orsaken till att hon blir skälld.

På händerna på en valp kan du inte bära, förutom en: upp till 4 månader sänks och höjs på trappan på händerna, tk. han har fortfarande ömtåliga muskler och ben. Av samma anledning kan en valp i en liten ålder inte hoppa.