Vad hjälper propolis till alkohol?

För behandling används propolis både i sin naturliga, orörda form och i tinkturer, som används tillräckligt mycket. Så det är bra för var och en av oss att veta vad som hjälper propolisktinktur med alkohol.

Sammansättningen av propolis

Propolis - en naturlig produkt av binens liv, innehållande ett komplex av användbara ämnen, som innefattar:

Användbara egenskaper hos tinkturen

För behandling av propolis kan användas i form av alkoholtinktur, medan enligt experter alla dess användbara egenskaper bevaras i beredningen:

Vad hjälper dessutom propolis till alkohol? Dess härdande effekt på förbättringen av metaboliska funktioner i kroppen, liksom på processerna av hematopoiesis, bidrar till förnyelsen av blodkompositionen, dess likriktning och förhindrande av bildandet av trombi.

Det är allmänt använd behandling av magen med propolis för alkohol samt lever och gallblödersjukdomar. Dess läkning egenskaper är förknippade med propolis förmåga att inrama en tunn film av de drabbade områdena i mag-tarmkanalen, lindra känslan av bränning och obehagliga känslor i mag-tarmkanalen. Det främjar läkning av sår och andra skador i magen, medan det inte är kontraindicerat för dem som lider av ökad surhet, tvärtom bidrar användningen till att minska nivån.

Den helande effekten av propolisktinktur är känd för stomatit, periodontit och andra sjukdomar och inflammatoriska processer som uppträder i munhålan.

Kontraindikationer för att ta drogen

Med alla propolisens anmärkningsvärda egenskaper, glöm inte att tinktur, som något läkemedel, kan ha kontraindikationer att använda. Det rekommenderas inte att använda alkoholisk tinktur av propolis:

Under alla omständigheter, innan det appliceras på läkemedlet för medicinska ändamål, speciellt om det är en fråga om dess intag, är det nödvändigt att konsultera den behandlande läkaren.