Vad heter Alexander

Alexander är ett mycket gammalt namn. Pojken som tagit emot den ser alltid på livet nyktert, djärvt och djärvt.

Från grekiska är detta namn översatt som "modig försvarare".

Ursprungsnamn Alexander:

Namnet kommer från den antika grekiska "Alexandrus", där den första halvan av namnet betyder "skydda" och den andra - "mannen".

Egenskaper och tolkning av namnet Alexander:

Alexander gillar inte att lära sig "från under pinnen". Inlärningsprocessen är tröttsam för honom. Men samtidigt har Sasha ett extraordinärt sinne. Om du frågar honom en fråga, som han inte vet svaret på, kommer Alexander att studera all litteratur och "komma till botten" för sanningen. Han går alltid till sitt mål.

Trots hans snabba humör och oförmåga är Alexander en bestämd, intelligent och sällskaplig person. Men han är extremt taktlös. Han gillar inte våld, han gillar inte det här. Liten chans att lyckas för någon som försöker tvinga honom att göra något. Av naturen - en introvert, rädd för svårigheter och går bort från dem, lever i sin uppfunna värld. Alexander är nyfiken, har en levande fantasi. Har ett gott minne och en syntactisk tankegång. Han letar efter äventyr, men passerar av viktiga händelser i det verkliga livet. Alexander "ledande", han kan leda människor tack vare sin imperiala natur.

Vid första anblicken verkar det som att Alexander har en stor viljestyrke, men i själva verket är han inte säker på det. Han är inte alltid bestämd och hans mål kan inte uppnås. Osäkerhet skrämmer honom, han fruktar misslyckanden. Ihållande. Hans kärlek till förhastat beslutsfattande leder till oönskade resultat för honom - han kan göra ett intryck av en frivolös person. Han är svår att förstå: å ena sidan söker han skydd och trygghet, men å andra sidan hindrar hans oberoende honom från att visa det. Först när han gör en hel del felaktiga impulsiva handlingar, som inte passar in i huvudet, kommer det att avslöja den här människans sanna ansikte. Efter det börjar Sasha leta efter stöd från sina kamrater och blir öppen och försvarslös.

Sasha känner till pengarna. Han gillar inte att ge lån, men han kan hjälpa en nära vän om han inser att han inte har någon annan väg ut. Vänskap spelar en stor roll för honom. Ibland, även efter passionerad kärlek med en kvinna och den efterföljande våldsamma rupturen, kommer han att försöka vara vän med henne, än ofta förolämpar sina tidigare kvinnor.

Alexanders arbetserfarenhet är inte lämplig - han gillar inte att arbeta i produktion. Han försöker komma hem så snart som möjligt, men i själva verket brådskar han inte att gå hem. Hustrun måste vänta på honom på kvällarna länge. Han har en stor benägenhet att agera. Hans kall - regissör, ​​underhållare, biograf, produktion. Med mindre framgång kan han vara seglare eller advokat. Om han blir journalist kommer han alla att vara chockad över sin sanningsenhet. Om Alexander väljer ett jobb för sin själ, så kan han uppnå större mål. Han har utvecklat organisatoriska färdigheter, så Alexander kommer att vara en bra ledare.

Alexander behöver alltid en pålitlig partner. Om han inte hittar en sådan person i sin hustru eller sin mamma söker han honom på sidan. Alexandra tenderar att drömma om kärlek snarare än att leva det. Han är dragen till kvinnor som skulle påminna sin mamma. Han behöver mammas kärlek och omsorg.

Alexander tolererar inte intrång i hans personliga utrymme. Han tar hand om sin familj. Han älskar och respekterar sina föräldrar. Kommando och vägledning är oanvändbar. Hustrun väljer sig själv, som alltid är i närheten och stöds när som helst. Hon älskar barn och är redo att leka med dem i timmar.

Intressanta fakta om namnet Alexander:

Hittills är det här namnet det mest populära. Enligt statistiken heter Alexander år mer barn än någonsin.

Namn Alexander på olika språk:

Former och varianter av namnet Alexander : Sanyura, Sanyuta, Alexandruchka, Alexandra, Sanya, Sanyuha, Alexyukha, Alexyusha, Asya, Lexa, Loksa, Lexan, Lexak, Sasha, Sashenka, Sashulya, Sanyusha, Alexasha, Alexasha, Sashunya, Shurochka, Shurunya, Sashuta, Sashura, Shura, Shurik, Alik, Alya, Alexey

Alexander - namnets färg : röd

Alexanderblomma : Scarlet ros

Alexander sten : alexandrit