Baddräkter Tribune

Fast "Tribune" är det största syföretaget i Ryska federationen för syning av baddräkter och korsettprodukter. Företaget började arbeta på 50-talet av 1900-talet och med varje decennium överraskade kunderna stora volymer av arbete och högkvalitativt linne. År 2003 identifierade företaget två huvuduppgifter för sig själv: sy vad flickorna vill ha och sy så att det inte finns någon fråga om val mellan inhemska och utländska märken.

År 2004, ett nytt uppdaterat varumärke Tribuna FineLingerie, som började specialisera sig speciellt på kvinnors baddräkter och underkläder. Badkläder Factory Tribune - är en högkvalitativ och original design i en flaska.

Designfunktioner

I linjerna i det här märket hittar du inte franka bikinier och bodices med djupa skärningar. Allt är ganska begränsat och elegant. Tribunen arbetar med stora dukar, så baddräkterna och bysten i baddräkter är ganska stora. Kanske är deras produkter efterfrågan bland medelålders damer som uppskattar en elegant och aristokratisk stil.

Baddräkt Tribune har en ganska intressant färgning. Tryckta modeller dominerar med keltiska motiv, blom- och akvarellmönster. Vissa produkter är dekorerade med en traditionell tryckremsa eller tunna krökta linjer.

Uppställningen

Beroende på funktionerna i stilen kan du skilja mellan två typer av baddräkter:

  1. Separata baddräkter Tribune. De kommer att uppskattas av snygga damer som inte accepterar vulgaritet i kläder. Koppar bras är försedda med fodringar och bildar ben, på grund av vilket décolleté-zonen betonas. Många modeller är lämpliga för bröst med 3 och 4 storlekar, så för pompösa damer är det en riktig räddning. Produkterna är kompletta med olika modeller av trosor: med en hög och medelstor sida, med justerbar kulis eller utan snören. Fusionerna är av medelhöjd.
  2. Tribunens baddräkter . De är gjorda av elastiskt stickat tyg med en dold ram. I de nedre och främre delarna finns det ett speciellt foder, för kopparna används formsatser. Ryggarna på vissa modeller är dekorerad med en elegant över-lash eller snörning som accentuerar den vackra baklinjen.

Utbudet omfattar också strandtunnor, gjorda i stil med vissa modeller av badkläder. De kompletterar perfekt stranden bilden och betonar smaken av sin ägare.