Ultraljudsförlängning

För ungefär 10 år sedan uppfanns en unik teknik för mikro-tillväxt av hår. Hon kombinerade två till synes helt olika metoder - varm kapsel (italiensk) och kallt . Som ett resultat dök ultraljudsförlängningar ut, vilket blev det mest populära alternativet för förlängning av strängar. Både stylister och kvinnor uppskattade denna metod för sin hastighet, kvalitet och säkerhet.

Principen för ultraljudsanordningen för hårförlängningar

På samma sätt som den heta eller italienska metoden är den teknik som behandlas baserad på kapsling av donatorsträngar. Men mjukgöring av keratin utförs inte genom termisk påverkan, men med hjälp av ultraljudspulser.

Anordningen för förlängning är utrustad med speciella applikatorapplikatorer. Efter att de komprimerat kapseln appliceras en ultraljudspuls på kontakterna, som omvandlas till termisk energi.

Den främsta fördelen med den beskrivna tekniken är dess säkerhet för inbyggda låser, liksom hög noggrannhet. På grund av det faktum att pulsen matas uteslutande till keratinkapseln, uppnås den mest exakta fastsättningen.

Genomförande av den tekniska processen med ultraljudsförlängning

Hela proceduren är ganska enkel och tar mindre tid än något annat sätt att förlänga krökorna.

Ultraljudsvakuumhårförlängning är enligt följande:

  1. Applicera på den inbyggda inkapslade givarsträngen.
  2. Klämning av kapseln med speciella applikatorer.
  3. Tillförsel av ultraljudspuls.
  4. Krympning av den smälta kapseln med hand eller pincett.

Vad är minsta hårlängd för ultraljudstillägg?

Den presenterade tekniken gör att du kan få eleganta långa lockar även till ägare av ultrashort hårklipp . Ultraljud kan göras med strängar 2-3 cm långa.