Manikyr med effekten av brutet glas

Manikyr med effekten av brutet glas är en av de nyaste modetrenderna. Denna ursprungliga idé passade fashionistas runt om i världen. Därför har det nyligen använts mycket för att skapa bilder.

Manikyridéer med brutet glas

Det finns många tolkningar av utformningen av manikyr "brutet glas". Exempel är följande alternativ för genomförandet:

Designen av manikyret "brutet glas" ser fantastiskt ut och extravagant. För att skapa den, använd bitar av glimmer eller holografiska fragment av cellofan. Dessa material gör att du kan stylisera naglarna under glaset, brutna i små bitar.

Vid applicering av en beläggning på naglarna används en speciell metod som innebär ljusreflektion. På naglarna kan du skapa en mängd fantasibilder, med olika kombinationer av färger och byta linjer av kinks.

Svart manikyr med brutet glas

En av de mest livfulla versionerna av manikyr kan kallas brutet glas på svarta naglar. Trots det faktum att den här nagelkonstruktionen i kombination med den här färgen ser lite tråkig ut, kommer flickan som bestämde sig för att göra det inte att berövas det motsatta köns uppmärksamhet. Manikyr kommer att ge bilden förförelse och sexualitet.

Otroligt snygg och feminin kommer att se en kombination av svart och rött. Efter att ha gjort en liknande manikyr, kan du lätt känna dig som en femme fatale.