Topp 25 mest fantastiska kvinnor i världen

Du kan inte föreställa dig hur många ovanliga kvinnor bor på vår planet. Vissa föddes unika, andra satsade mycket på att bli sådana tredje speciella genetiska avvikelser. Men alla kvinnor som har kommit in i denna samling förenar en - deras ovanliga.

1. Lauren Williams

Vid denna skönhet är de längsta benen i USA 124,4 cm. Flickans fulla längd är 194 cm.

2. Bethany Hamilton

När Bethany surfa, attackerades hon av en haj. Så tappade tjejen hennes hand. Men även efter denna tragedi slutade Hamilton inte att älska vågorna. Efter en svår rehabiliteringskurs återvände hon till vågorna och lyckades till och med vinna andra plats vid VM i surfing bland juniorer.

3. Evin Dugas

Denna kvinna var i Guinness Book of Records som ägare till den största naturliga aphropricheski. En frisör av lockigt hår med en diameter av 131 cm, Evin växte omkring 12 år.

4. Amy Mullins

Amy är en modell, en idrottsman och ett exempel på imitation för många ... funktionshindrade personer. Faktum är att Mullins amputerat båda benen. Men det hindrar inte tjejen från att leva ett helt liv och sätta världsrekord.

5. Julia Gnuse

95% av denna tjej kropp är täckt med tatueringar. Först, med hjälp av färg försökte Julia gömma hennes kroppsbrist, och med tiden blev hon bara besatt av tatueringar. Fascineringen med "inbyggda ritningar" hjälpte Gnus komma in i Guinness Book of Records - hon blev känd som den mest tatuerade kvinnan i världen.

6. Becca Myers

Becky har en sällsynt genetisk abnormitet - Asher syndrom. Flickan föddes döv och blir gradvis blind, men förtvivlar inte. Becca utmanar hennes hälsoproblem. Hon lyckades bli en bra simmare. Nu i sin spargris - två världsrekord och sex medaljer.

7. Christina Ray

Vid 22 års ålder blev hon ägare till de största läpparna i världen. För detta fick Christina göra 100 injektioner. Och på denna Ray har inte för avsikt att sluta. Den älskade drömmen om en tjej är att se ut som Jessica Rabbit.

8. Natasha Verushka

Eller drottningen av svärd. Denna kvinna kan svälja 14 (!!!) svärd. Inte överraskande kom hon upprepade gånger i Guinness Book of Records - det verkar som att möjligheterna till hennes svalg och matstrupen är oändliga O_o

9. Mikel Ruffinelli

Det kallas också en tjej - en timglas. Mikel har de bredaste höfterna i världen - 2,4 meter i omkrets. Hon började återhämta sig efter det tredje barnets födelse.

10. Ann och Claire Recht

Dessa smala tjejer är världens högsta kvinnliga tvillingar. Deras höjd är 213 cm.

11. Natalia Partyka

Hon är professionellt engagerad i bordtennis, vinner mästerskap och får utmärkelser. Och han gör allt på egen hand, Natalia har inte den andra.

12. Jyoti Amji

Det här är den minsta kvinnan i världen. Jyoti föddes i Indien. På grund av achondroplasi - en av formerna av dvärgism - är tillväxten bara lite mer än 60 cm.

13. Aneta Florczyk

Förmodligen den mest kraftfulla kvinnan på planeten. Aneta lyfter lätt vikter upp till 250 kg och kom in i Guinness Book of Records genom att höja och sänka i 12 minuter 12 vuxna.

14. Kim Goodman

Den mest goggleögda kvinnan. Hennes ögonbollar kan gå ur ögonkontakterna på 1,25 cm, och det ser ut ... inte så bra.

15. Anastasia Shpage

Anime tjej. Med hjälp av smink reinkarnerar Nastya i olika tecken. Nya bilder lockar ett imponerande antal abonnenter på sina sociala nätverkskonton.

16. Chanel Tupper

Chanel har den längsta - 9,9 cm - språket, enligt Guinness Book of Records.

17. Supatra Sazufan

Flickan är en varulv. Supatra växer hår på armar, ben, rygg och ansikte - överallt. Anledningen till detta är ett sällsynt Ambra sjukdomssyndrom. Med vegetation hjälpte inte ens att hantera laser hårborttagning.

18. Asha Zulu Mandela

Den här unga damen har de längsta flätor som du någonsin sett - 16,7 m. Den väger ca 20 kg. Tydligen har Asha en mycket stark nacke, eftersom hon ännu inte har avskuren sitt hår.

19. Christine Walton

Ägaren av 3-meters naglar hävdar absolut allvarligt att de inte stör sin normala existens alls.

20. Valeria Lukyanova

Barbie, som finns i det verkliga livet. För att likna den älskade dockan hos alla tjejer har Lera gjort en plastikkirurgi, ansluter sig till strikta dieter och är engagerad i andliga metoder.

21. Abigail och Brittany Hensel

Siamese tvillingar tog examen från universitetet och arbetade som lärare.

22. Pixie Fox

Hon är besatt av plastikkirurgi, som redan har spenderat cirka 110 tusen dollar. Pixie avlägsnade revbenen för att uppnå effekten av vepsens midja, utförde en oftalmisk operation, varefter hennes ögon blev onaturligt gröna och på den uppnådda har inte för avsikt att sluta.

23. Duangje Samaxamam

På grund av den sällsynta sjukdomen blev hennes händer enorma. En kvinnas lemmar är mycket svåra, för att hon knappt ens utför grundläggande hushållsuppgifter. Den enda frälsningen kan vara amputation, men medan Duangjey vägrar operationen.

24. Zlata

Den mest flexibla kvinnan på planeten kan enkelt passa i en 50-centimeter låda eller vrida in i en knut eller öppna en ölflaska med foten.

25. Lyudmila Titchenchenkova

Marfans syndrom kan påverka olika system och organ. När det gäller Lyudmila var ryggraden under attack. Sedan sjukdomen upptäcktes i tid var det botad, men några av dess manifestationer - "svan" nacken och stor tillväxt - kunde inte elimineras, och de blev en slags höjdpunkt i Lyudmila utseende.