Tilldelningar vid 37 veckors graviditet

Under graviditeten förändras en kvinna ofta av sekret. De kan vara "friska", genomskinliga och av normal konsistens. Och kanske inte mycket bra, vilket påverkas av olika faktorer. Om vid tidpunkten för graviditeten vid 37 veckor fanns vit urladdning, så är detta ett tecken på tröst . En sådan sjukdom måste behandlas, så att den under infödelsen inte smittar barnet med svampar av släktet Candida.

Slemhinnans utsöndring under graviditeten vid vecka 37

Närmare efter graviditetens slut måste du noggrant övervaka din kropp, för att han ger "beacons" till en framtida mamma så att hon kan förbereda sig för födsel i förväg både fysiskt och mentalt. Ibland i vecka 37 kan vatten läcka, vilket är en farlig faktor när det gäller att bära ett barn. När allt kommer omkring behövs en fostervätska för en baby för normal tillväxt, utveckling och allmänt fungerande inuti livmodern.

När vid graviditetstiden på 36-37 veckor fanns rikliga sekret, som inte tidigare observerats, kan detta indikera läckage av vatten. I det här fallet är det nödvändigt att hålla sig från kön, eftersom vatten kan strömma i en ström, men det kommer inte bli några slagsmål. Som ett resultat av detta fenomen kan barnet börja syrehushållning. Ambleröst vatten bör helst vara transparent, men med fosterhypoxi kan de ha en grön färg.

Vad är tecknen på korkens utlopp?

Slimpluggen stänger ingången till livmodern, skyddar fostret från inträdet av olika patogena mikroorganismer och infektioner. Före födseln, när vatten kommer ut ur livmodern, går korken bort och det spelar ingen roll när födelsen började, 37 veckor eller i tid. Detta fenomen är oundvikligt med varje graviditet. När slempluggen är borta är det värt att vara mycket försiktig, eftersom vägen till barnet är öppen och när du har en sexuell handling, tar ett varmt bad, badar i rinnande vatten, kan du få lite infektion.

Slemhinnor vid graviditetstid 37-38 veckor går i form av en slemklump. Ofta kan en sådan kork avlägsnas i delar och på linne kan man se bitar av vita utskott. Mängden slem som korken gör är ungefär två matskedar. Färgen på den frigjorda korken kan vara annorlunda: vit, genomskinlig, kräm eller blodig. Kork kan inte förväxlas med något annat, men inte varje kvinna kan se henne, för i de flesta fall avgår hon under förlossningen.

När 37 veckors graviditet verkar brun urladdning, då är det inte bra. Vanligtvis kan slem med sådan färg uppträda efter kontroll på gynekologen. Om sådan urladdning uppträder på egen hand, är det nödvändigt att informera läkaren om detta, eftersom spotting kan vara ett resultat av placentaavbrott. Om denna process inträffar före födseln kallas denna förlossning av placentan för tidig. Men se inte allokering av ovanlig färg, var inte rädd, för det finns ett antal symptom som karakteriserar detta fenomen:

I vissa fall, när det finns ärr på livmoderväggen eller dystrofiska förändringar, kan det finnas livmoderutbrott. För att bevara graviditet och normal leverans måste du därför ta hand om dig själv och vid de första tecknen på avvikelser gäller en specialist och låt inte saker gå på egen hand. Och kan inte i något fall inte engagera sig i självmedicinering, eftersom det hotar inte bara den framtida modernens hälsa utan även barnets liv.