Nappy cream

Barn föds så rörande och försvarslösa, de behöver hela tiden föräldravård. Unga föräldrar kämpar för att göra sina barns liv så bra som möjligt: ​​de köper bekväma möbler, vackra leksaker, bekväma kläder och naturligtvis kvalitetskosmetik. En nyfödd behöver inte så mycket: en barntvål, en speciell olja och en blöja skyddande. Om du inte har erfarenhet av användning, ställs många på frågor: vad ska man ta en kräm i blöja eller pulver? Behöver jag en kräm för en blöja? Vad ska man titta efter när man väljer? Låt oss försöka att förstå olika sätt och funktioner i deras tillämpning.

Varför behöver jag blötdräm?

Huden hos en nyfödd är mycket sårbar och är särskilt utsatt för risken för inflammation på grund av brister i de naturliga skyddsfunktionerna som befinner sig vid bildandet. Den vanligaste inflammationen i huden bland spädbarn är blötdemitit, vilket är resultatet av exponering för huden i urin och avföring. Moderna skyddande krämer för blöja har både en förebyggande och läkande effekt.

Hur applicerar du grädden till en blöja?

Kännetecknen för användningen av kräm beror på det faktiska syftet - behandlingen av den redan uppkomna inflammationen eller förebyggandet av möjliga. Så, om du märker babyens områden av inflammerad hud under blöjan, ska du använda grädden varje gång du byter blöjan efter hygieniska förfaranden. Innan du applicerar grädden på en blöja, måste du tvätta huden och bli torr.

Om barnets hud är benägen att irritera eller ständigt är i blöjan, är det vettigt att använda blöjan för blöja för förebyggande ändamål, till exempel över natten. Också som förebyggande åtgärd kan du använda babypulver.

Blöderkräme: vilket är bättre?

Förutom priset och varumärket skiljer sig krämerna i sammansättning och aktiva ingredienser. Företräde bör ges till medel med kamomill och sträng extrakt, liksom lanolin, såsom bepentene, som används som bivax, och används både som blöja kräm och som ett medel för att läka sprickor i bröstvårtor hos ammande mödrar. För att effektivt eliminera inflammation är en blöja med zinkkräm, såsom Sudokrem eller Desithin, särskilt effektiv.

Naturligtvis är varje barn individuell och kanske måste du sortera ut några medel innan du hittar något som är perfekt för din smula.