Style militär - 46 bilder av modebilder för varje dag

På modernt sätt insisterar stylister alltmer på sådana egenskaper i bilden som beslutsamhet, självförtroende, karaktärsförmåga och självständighet. Den ideala lösningen kommer att vara militärens stil - en riktning som inte bara kommer att understryka din individualitet utan också vara praktisk, funktionell och aktiv hela dagen.

Historien om militärens stil

Arméns trend i kvinnors mode framkom i början av förra seklet och var i början mer en nödvändighet än en ny trend. Förutsättningar för utseendet på en sådan garderob var efterkrigstiden, när några kläder var bristfälliga. Flickorna var tvungna att sya sig på klänningar , kjolar och andra element från storrockarna och militäruniformen hos sina män och unga. Idag bevaras huvudtrenderna i modetreningen i material som används, dekoration och färgning. Modern militär stil kläder är indelad i följande kategorier:

 1. Stilen på oversize är militär . En av de populära lösningarna för att skapa en armébild är stilerna "inte från din axel". Bågar med hjälp av elementen i oversize anses vara mest praktiska och bekväma.
 1. Den romantiska stilen är militär . Bilder med militära anteckningar kan vara feminina, raffinerade. I detta fall kombineras arméelement med detaljer från flygande och lätta tyger, passande eller monterade silhuetter och till och med vackra blommiga tryck.
 1. Casual . Street mode i militär riktning innebär användning av en eller två delar av militären i bilden. Resten av detaljerna motsvarar stilen sport, denim, grunge och andra.
 1. Högmäktig . Sådana bilder innebär användning av alla element i en enda riktning. I detta fall är det viktigt att behålla armémotiv även i små tillbehör.

Stil militär i kvinnokläder 2018

I militärriktningens garderob kan det finnas både en verklig form och designutveckling med karakteristiska detaljer. Den största fördelen med denna fashionabla filial är originalitet, elegant kombinerad med praktiska egenskaper. Bara komfort och funktionalitet av stilar och bidragit till den enorma populariteten hos armén nuvarande i vardagens bilder av kvinnor. Man kan inte förneka de maskulära anteckningar som är karakteristiska för militär design, vilket betonar den allmänna formen av självständighet och självförtroende. Men låt oss göra en översyn av militärstilen 2018 - de viktigaste skillnaderna:

 1. Färg . Färglösningar är alltid praktiska och icke-marknadsföring. Faktiska nyanser är hack, oliv, sandfärger, marinblå och kamouflageutskrift.
 2. Efterbehandling . I designen finns ofta en sådan inredning som epauletter, arméfläckar, medaljer och order, epauletter. Det aktuella fästet anses vara stora metall- eller träknappar, hussar-överloppsslingor.
 3. Klipp ut . Silhuetter av stilar är alltid tydliga. För sådana modeller kännetecknas av en akut form av axlarna, raka eller svagt utrustade med ett snitt, längden som täcker kroppen och skapar inte antydningar om sexualitet.
 4. Tyger . Praktik och funktionalitet av bilder bestämmer materialen. För kläder av armériktning är naturliga täta tyger - bomull, plashevka, presenning, lin, denim relevanta.

Jackor i militärstil

Den mest populära formen av strikta ytterkläder är en militär överrock. Sådana modeller är representerade i manmönstret - en fotledslängd, en rak silhuett med skarpa axlar. Kvinnors päls i militärstil kan vara både single-breasted och med en lås på två sidor. Ärt är en annan verklig stil. Detta alternativ är lämpligt för aktiva modekvinnor som behöver en kort hemlinje. På modernt sätt välkomnas också en modell som en vattentät trench coat från en regnrock eller en dukduk av karakteristisk skyddande färg.

Militär stil jacka

En fashionabel stil som perfekt matchar arméns riktning anses vara en park. Sådana kläder presenteras både i den varma varianten och den underlättade designen för demisäsongperioden. En trendig damjacka i stil med en militärbomb. Detta val motsvarar inte mönstren, men i den karakteristiska färgen kommer den praktiska militära bågen att komplettera den med framgång. I den varma säsongen av den moderna bågen passar perfekt jackan-lasten. För sådana modeller präglas av patchfickor, rak något långsträckt skär och brist på foder.

Jacka i militärstil

Det här elementet i garderoben passar inte helt i den klassiska jackan. Sådana kläder kan kallas en uniform. Produkterna presenteras i en rak eller passande silhuett upp till midjelinjen. En blixtlås eller stora metallknappar kan fästas här. Kännetecken är skarpa axlar, ofta kompletterade med hussarplåster - agletklockor. En militär militär jacka kan kombineras med jeans-pojkvänner , läder leggings, en strikt penna kjol och feminina klänningar av kort eller måttlig längd.

Byxor i militärstil

Den mest verkliga formen i valet av byxor är lastmodellerna. För sådana kläder är kapacitetsfickor inneboende. Och ju mer sådana detaljer, desto mer funktionella produkten. En annan inneboende lösning kommer att vara en ridbyxa av tätt material. Men i den eleganta armbågen passar och vanliga leggings, passande jeans eller stickade byxor med den karakteristiska färgen. Kvinnors militärstil byxor kombineras fashionably med sporttoppar - en sweetshirt, en bomb, en anorak windbreaker, brottning. För mer formella händelser, välj en ljusblus eller tunika, en klassisk jacka.

Klä i militär stil

De mest populära modellerna, som är universella för någon säsong, är snygga skjortor med ett fästelement för stora knappar. Sådana klänningar är relevanta både i maximal och måttlig längd. Modig klänning i militär stil - ett strikt fall. Men för att matcha den militära riktningen är sådana modeller upprätthållna i en begränsad monokrom färgning av den skyddande nyansen - blå, svart, khaki, terrakotta och andra. Ett bra val för varje dag kommer att vara en stickad produkt i lämplig design med minimal inredning.

T-shirts i militärstil

Denna typ av kläder presenteras i den enklaste och bekväma designen. Ett populärt val var polotröjor med kamouflageutskrift. En viktig egenskap hos dessa produkter är ett naturligt andningsbart tyg. Det är viktigt att utesluta även en liten andel syntetisk material i materialets sammansättning. Trenden, som passerade från mäns garderob, blev gratis khaki ärmlös tröja. Här är en särskild funktion ett brett utskurningsarmhål. Dessa T-shirts kommer att vara den perfekta lösningen i värmen. Under den kalla årstiden kan en lätt arméjacka läggas till bilden, till exempel en militärstilbombe.

Militär stilskjorta

Kvinnors tröjor, som T-shirts, är gjorda i den enkla utformningen av en fri direktsilhouette. I den här klänningen är huvudkännetecknet färgningen. Men ibland kompletterar designers axlarna av produkten med sidor av identisk nyans eller kontrast. Sådana militära kläder för kvinnor ser alltid stränga och lakoniska ut. Därför har armétröjor blivit en universell detalj för både kontors- och affärsbågar och vardagligt slitage.

Kjolar i militärstil

Kjolen anses inte som ett karakteristiskt element i armébilden. En sådan detalj kommer dock att underlätta femininitet och romantiskt utseende. Den faktiska formen betraktas som en strikt penna. Sådana modeller presenteras under knäet, i en rak silhuett och kompletteras ofta med en funktionell knapplucka i mitten av produkten. Ett populärt tillägg är de rymliga fickorna på sidorna. Militärstilen i kvinnokläder föreslår en överdriven landning av kjolar, vilket accentuerar bilden av femininitet och harmoni i figuren.

Kvinnors militära stilskor

De allra första föreningarna i valet av slutet på en armbåge anses vara grova björkar. Denna sko är populär för sin praktiska och tillförlitliga egenskaper i vått och smutsigt väder. Därför används kvinnors stövlar i militärstil ofta för urbana kombinationer. Om du letar efter ett mer feminint alternativ, föreslår stylisterna att de bor på eleganta höga stövlar med en topp tillverkad av greatcoat trimmad med kontrasterande knappar. En särskiljande egenskap hos militärt skor är en sluten fotled som kan vara bred eller passande, snörning, band, naglar.

Ett annat elegant val var höga läderstövlar. Sådana skor kan vara på en bred hälhästsko eller jämnsål. Den största skillnaden mellan armstövlar är en slät monofonisk design med ett minimum av inredning. Inledningsvis fästes sådana militära tillbehör tätt. På modernt sätt presenteras även modeller med en fri topp. En elegant lösning skulle vara att bära stövlar med stickade leggingar ovanför knäet.

Väska stil militär

Dagens bild i militärriktningen förutsätter närvaro av ett tillbehör som en väska. Denna detalj gör bågen komplett, funktionell och elegant. Det är emellertid inte nödvändigt att endast använda armémodeller i högmilitära bilder. Ett sådant tillägg är lämpligt i Kazhual, sport och jämn affärssammansättningar. Modignade väskor har ett distinkt färgschema och en tydlig geometrisk form, ofta rektangulär. I så fall kan tillbehörets storlek vara kapacitivt eller lakoniskt, dekorativt. Låt oss se de senaste modellerna:

 1. Militär stil ryggsäckar . Dessa väskor är gjorda av tätt tyg och liknar utvändigt en ryggsäck väska. Ryggsäckar kompletteras vanligtvis av en mängd fack och plåster, vilket hjälper till att hålla alla nödvändiga saker med dig.
 1. Postman . Modeller över axeln har en hård, ofta bred rem som kan anpassas längs längden. För sådana tillbehör används det inre täta fodret, vilket håller en styv form.
 1. Bärväska . En rymlig modell med rektangulär form med korta handtag anses också som ett modernt val. Sacs kompletteras alltid av en hård botten och presenteras av både täta textilier och läder.

Kepsar i militärstil

Arméns trend i mode är lakonisk och fasthållen. Detta utesluter emellertid inte användningen av snygga tillbehör. En av dem var en karaktäristisk huvudbonad - damkepsar i militärens stil. Sådana produkter har alltid visir, men kronans form kan variera beroende på materialet. Under den kalla årstiden är pälshattar ett aktuellt val. Men dessa huvudbonader hör till mer av Cossack-bilderna, så de kräver militär ytterkläder. Låt oss överväga de mest populära kepsarna som är relevanta för armén garderoben:

 1. Cap . Detta huvudbonader refererar till tjänsteman och betonar alltid status och oberoende i bilden. Kapslar har alltid en klar form med en hård ihålig botten av kronan.
 1. Han tar det . Sådana tillbehör presenteras av tät kashmir, ull eller mocka. Men det finns alltid ett visir här, vilket han tillhör arméstilen. I detta fall kan ytan vara gjord av läder, både slät och med präglade mönster för reptiler.
 1. Kepi . Det enklaste valet, som är relevant för vardagsbyxor, är en vanlig baseballlock med en mjuk eller hård krona. Skillnaden i armériktningen i detta tillbehör är färgningen och närvaron av märken, märken, medaljer.

Manikyr i militärstil

Den enklaste utformningen av naglar är en enfärgad beläggning med khaki, oliv eller sandfärg. Mer intressant är kamouflageutskriften på naglarna. Om du vill göra en universal för vardaglig slitage och avsluta manikyr, sluta valet av feng shui eller overhead inredning i form av metall stjärnor, pärlor, små nitar. Kvinnors militära stil i nail art är bilden av flaggor, vapen, emblem i kombination med den skyddande färgen på lack.