Biografi av Tyra Banks supermodell

Toppmodellen Tyra Banks, som vann hjärtat av miljontals fans runt om i världen, blev känd vid sjuttonårsåldern. Idag är en framgångsrik och självförsörjande afroamerikansk kvinna en skådespelerska, sångare, producent och TV-presentatör. Det är rättvist att säga att som en modell av Tyra Banks har uppnått världsberömmelse, och mycket kapital gav henne ett kommersiellt genombrott i rollen som producent och den ledande populära amerikanska talkhowen. Dessutom är hennes namn välkänt för företrädare för HBT-gemenskapen, eftersom Tyra är en hård försvarare av sina rättigheter, för vilken hon fick en särskild GLAAD-utmärkelse under 2009.

Mot framgång

Biografi av Tyra Banks, till skillnad från hennes personliga liv, är inte en hemlighet för allmänheten. En tjej som föddes 1973 i Inglewood, vid sex års ålder, överlevde hennes äktenskaps skilsmässa. Trots meningsskiljaktigheter kunde hennes mamma och pappa vara vänner, för vilka Tyra och hennes äldre bror Devin är oerhört tacksamma för dem. Tyra Banks var en lugn men ändamålsenlig tjej i sin barndom, så efter examen gick hon lätt till University of California. Samtidigt bestämde hon sig för att försöka sig som en modell. Universitetet Tyra slutade inte, men hennes dröm blev realiserad. Redan 17 år efter den första besmittningen på den parisiska catwalken kunde flickan välja vem som skulle skriva kontraktet, eftersom förslagen från kända designers räknades i dussintals! En sådan framgångsrik början på Tyra Banks karriär fortsatte att samarbeta med modehusen Chanel, Dolce & Gabbana, H & M, Oscar de la Renta, Christian Dior, Donna Karan , Michael Kors och andra. Redan vid tjugofemårsåldern blev flickan en supermodell av året och fotografiet av det första i historien om det världsberömda varumärket Victoria's Secret African American dekorerade omslaget till den nya katalogen.

Läs också

År 2005 beslutade Tyra att, i åldern av 32, sluta modelleringskarriären och fördjupa sig i ett nytt projekt - en tv-show.

Karriär på TV

Tyra första projekt, lanserat i samband med Ashton Kutcher, var showen "Skönhet inuti", där deltagarna tävlade om ett enormt kontantpris. Parallellt har startproducenten lanserat en pratshow "The Tayra Banks Show", som varade fram till år 2010. Det verkliga genombrottet var emellertid projektet "Top Model in American" med Tyra Banks som producent, domare och presentatör.

Men det personliga livet, som modellen Tyra Banks inte annonserar, utvecklar ännu. Efter många men kortlivade romaner giftes hon aldrig. År 2013 träffade hon Erik Asla, en konstnär från Holland. Det ryktas att Tyra Banks och hennes medborgare inte avvisar tanken att anta ett barn inom en snar framtid.