Trendiga tröjor 2016-2017

Höstens vintersäsong är fylld med ljusa färger, snygga detaljer, originalstilar och ett elegant färgschema. Och trendiga tröjor 2016-2017 blir inte bara huvudämnet för varje tjejs garderob, men hjälper också till att göra bilden minnesvärd, en som personifierar din personlighet , karaktär och till och med ditt humör.

Trendiga damtröjor 2016-2017

  1. Naturpäls blev omedelbart en av de viktigaste och mest effektiva trenderna under den här säsongen, och därför inkluderade många märken omedelbart det i sina nya samlingar. Så presenterade Helen Yarmark för världens mysiga tröjor, helt skapad av en päls av stilfull färgskala. Och Marni erbjuder det här klädseln för att klara sig på din favoritklänning - det här ser inte bara ut på modernt, men också lyxigt.
  2. En tredimensionell tröja måste vara i varje vacker kvinnas garderob. När allt kommer omkring värmer han inte bara sin själ i en frostig vinter, men hjälper också att se fantastisk ut. Stylists rekommenderar att ha på sig en sådan kjol och byxor. När det gäller mode märken, i denna säsong samlingar Etro, Emilio Pucci fyllas med så snygga tröjor.
  3. Tuniker . Listan över de mest fashionabla tröja i 2016-2017 inkluderade stickade modeller som ser ut som en tunika eller kort klänning. Stylists förklara enhälligt att detta är en mycket mångsidig klädsel som perfekt kombinerar med jeans och klassiska byxor. Och du kan beundra variationen av sådana modeller från Marco de Vincenzo, liksom Missoni.
  4. Sköttröjor . Om det på sommaren var korta blusar, T-shirts, så imponerande, så är det dags att lägga på korta tröjor under den kalla årstiden. De kan bäras med traditionella och klassiska byxor, miniskläder, jeans. Och modeller, smitta i kläderna i Gucci och Versace märken, visade hur de skulle bäras.
  5. Monterade modeller . Om det finns överdimensionella tröjor, var är det utan täta kläder? Det är trots allt hon som hjälper flickan att se feminin och mild, och i kombination med sin favoritkjol, ser den här tröjan speciellt fördelaktig ut, samtidigt som man betonar kvinnans attraktivitet . Beundra sådana modeller kan vara i samlingar av Bottega Veneta, Fausto Puglisi.
  6. Moderna smycken, mönster, ljusa tryck , tröjor, som man vill bära på en fest för att vara i centrum för allas uppmärksamhet - sådan skönhet är inte mindre populär under hösten-vintersäsongen. Och skapelserna av Peter Pilotto, Tods, DKNY gör det klart att även detta klädsel kan bli en levande höjdpunkt på vilken bild som helst.