Stolar för matning från 6 månader - transformator

När ett nyfött barn växer upp måste alla unga föräldrar köpa en speciell barnstol för honom. Vanligtvis sker detta vid ungefär 6 månader, när barnet förvärvar vanan att sitta ensam , och hans ryggrad blir stark nog.

Ett brett sortiment av olika modeller av sådana stolar sätter ofta mammor och pappor i en kvand. Dessutom är den här enheten ganska dyr. Det är därför unga föräldrar föredrar alltmer stolar för matning med transformatorns funktion, som kan användas från 6 månader och tills barnet är fem eller sex år gammal.

Funktioner avföringstransformatorer för matning av barn

Barnens stoltransformator för matning kan vara trä eller plast. Inledningsvis används den som en barnstol, där det är bekvämt att mata barnet, och senare, utan svårighet, omvandlas till ett bekvämt bord för att leka och studera med barnet.

Vanligtvis har dessa avföring förmågan att justera lutningen på ryggen, vilket gör att du kan välja den lämpligaste positionen för en bekväm måltid eller viltkrummer. Bordsskivan för sådana modeller är alltid avtagbar, kan ta olika positioner.

På sätet för barnstolar-transformatorer för att mata en sådan plan är det i de flesta fall ett mjukt fodral, som kan sparas från kontaminering med en vanlig fuktig trasa. I detta fall tillämpas ingen skada på møbelklädseln på möblerna.

För att säkerställa en tillräcklig säkerhetsnivå för ett ungt barn är dessa stolar nästan alltid utrustade med speciella spärrar, fotstöd och justerbara säkerhetsbälten. Dessutom finns det i vissa modeller en extra nisch för brevpapper och speltillbehör, flaskbehållare och andra liknande föremål.

Även om avföringstransformatorerna för matning har ett antal fördelar i jämförelse med andra typer av liknande anordningar, har de fortfarande några betydande nackdelar, nämligen:

Vilken barnstol för matning att välja?

Idag finns det på barnmarknaden en hel del barnstolar för transformerande barn, som kan användas från 6 månader. Enligt de flesta unga mödrar är det bästa bland modellerna som säljs följande:

  1. Jetem Gracia - plaststolstoltransformator för matning, som är väldigt lätt att lägga och förvandla, tar upp ett otroligt litet utrymme och dessutom har en mycket original och ljus design. Utrustad med en extra bordsskiva.
  2. HappyBaby Oliver är en bekväm barnstol som förvandlar inte bara till ett spelbord, utan också till en gungstol. Tillverkad av högkvalitativ plast, som inte orsakar allergier, även i de minsta barnen. Under tiden tillåter de övergripande dimensionerna av denna modell att använda den bara tills barnet når 4-4,5 år.
  3. Stokke Trip Trapp är en vacker trestolstoltransformator, som kan användas till liv om du vill, eftersom den kan tåla laster upp till 120 kg. Trots den ganska höga kostnaden, har den förtjänade popularitet bland unga föräldrar på grund av sin höga kvalitet, bekvämlighet och hållbarhet.
  4. Jane Activa Evo - en bekväm stol med ett ergonomiskt säte, vilket hjälper till att bilda en korrekt hållning för barnet.
  5. Brevi Slex är en enkel och bekväm barnstol som kommer att vara ett barn från 6 månader till ungdomar.
  6. STS-1 är en högkvalitativ barnstol av den ukrainska tillverkaren, tillverkad av naturlig tall.
  7. Globex Mishutka är en stabil, pålitlig och kompakt stol tillverkad av naturligt trä.
  8. Babyroom Karapuz - billig, men väldigt bekväm modell, tillverkad av miljövänliga material som inte skadar barnet, även om det finns en tendens till allergier.