Medeltida klänningar

Vi beundrar ofta kvinnors klänningar av de senaste århundradena, beundrar bilderna, tittar på filmer eller föreställningar. Många av oss vill också ha eleganta klänningar från dyra tyger, dekorerad med sömnad, ädelstenar, känna sig som en imponerande ädla dam. En klänning i medeltida stil gör din dröm till verklighet.

Egenskaper av den medeltida kvinnans klänning

I den här outfiten kommer någon kvinna att se bra ut på en lyxig fest, en temafest, vid ett bröllop. Och för att köpa eller sy en vacker medeltida klänning behöver du veta dess huvuddrag:

Medeltida brudklänningar

För en bröllopsceremoni är denna outfit stor. Klänningen i den medeltida stilen kommer att se ovanlig, romantisk, feminin, inte bara på registret, men också i kyrkan, om du är gift och även i restaurangen efter officiella ceremonier. Men, efter att ha bestämt sig för att försöka bilda en dam från det höga samhället i medeltiden, måste du vara redo och till vissa utgifter. Dessa outfits kännetecknas av komplexa nedskärningar, användningen av ett stort fotavtryck, oftast dyra vävnader, så deras skräddarsydda eller köpande kostar dig mycket.

Det blir mer intressant att sy en medeltida klänning med en korsett för dig. För att göra detta måste du köpa material - högkvalitativ tät bomull, sammet, siden eller flera typer av tyg för deras kombination. För smycken, du måste välja flätor och band, du kan i en guld, festlig ton, läder eller metall dekor. Tjejbrickan i den medeltida klänningen ser ovanligt ut, särskilt eftersom det inte tvingas till vit eller beigefärg - ett val av mörkgrön, rik vinröd, silverfärgad klädsel är ganska godtagbar.

För att bilden ska bli komplett är det inte tillräckligt för klänningen, det är viktigt att göra en hög frisyr eller ha på sig en hatt som ser ut som en keps som var populär under den gotiska eran, men idag är många tjejer begränsade till en diadem eller tät slöja som blir till ett tåg.