Hur man lär ett barn att dra sig upp?

Varje förälder väljer själv i vilken ålder som helst att använda sitt barn till fysisk utbildning. Eftersom övningarna i baren praktiskt taget inte har kontraindikationer och några åldersbegränsningar är frågan hur man lär barnet att dra sig upp på tvärstången.

Fysisk träning

Så snart barnet (pojke eller tjej) förstår hur man drar sig upp i baren kan det läras ganska snabbt om han har någon fysisk förberedelse. Men barn har en sällsynthet, vilket innebär att de först måste ta itu med dem med vanliga fysiska övningar, för att musklerna och lederna ska bli starkare och handtagen förvärvar fasthet och uthållighet. För detta passar perfekt:

  1. Tryck upp från golvet eller från väggen.
  2. Värm upp dina händer med en mjuk expander flera gånger om dagen.
  3. Alla slags sportavsnitt, brottning, dans, simning kommer att gynna allt som förvandlas till en svag nemyshlyshsha till en stark person.
  4. Glöm inte rätt mat, balanserad, inklusive proteiner, kolhydrater och fetter, samt en välorganiserad daglig rutin.

Hur börjar man klasser?

Föräldrarna till en pojke, särskilt en tonåring, är intresserade av hur man lär honom att dra sig upp på en vågrät bar, speciellt om han är bland laggardsna i skolan. Trots allt, enligt programmet, börjar normerna för åtdragning redan passera från femte klassen.

Att lära ett barn av vilken ålder som helst att dra är ganska realistisk:

  1. Hängande på baren (tvärstången, svensk vägg ), måste du försöka påverka dina underarmer så mycket som möjligt, samtidigt som du försöker komma närmare målet.
  2. Föräldrar uppmanas att stödja barnet under ett ben, låst i ett lås eller dra ett litet tag på benet uppåt.
  3. Du kan inte hålla barnet runt midjan och därmed "plantera" det. Känslan av sådan utbildning kommer inte att vara.

  4. Mycket bra, om barnet kommer från barndomen att ha en vågrät bar som han kan träna på. Det ska inte ligga under taket, men på en bekväm höjd för den unga idrottaren. Rörets diameter bör också väljas utifrån ålder.

Det räcker att han en gång gjorde det rätt, det vill säga han nådde över korsstången med hakan. Efter det kommer allting gradvis att gå sin egen väg och varje dag kommer barnet att dras upp en gång än i går.