Läpparna i den här tjejen fascinerade hela Internet, och nu förstår du varför!

Möt - den här tjejen heter Jasmina Daniel, hon är bara 25 år gammal, och hennes läppar ses redan och diskuteras av hundratusentals webbanvändare!

Nej, och det är inte i någon speciell form eller ett mystiskt leende, det är bara att Jazzmina skapar sådana mästerverk på dem som du bara såg på TV eller i galleriet innan!

Tja, till exempel, hjälten Audrey Hepburn i "Frukost på Tiffany"!

Faktum är att sminken i alla sina manifestationer togs bort 2006, men den berömde blev ganska nyligen. Och tyvärr ledde väldigt dyster händelser till hennes världsliga ära ...

Det visar sig att för mer än 10 år sedan blev Jasmine diagnostiserad med en hemsk hjärntumör och på grund av allvarlig behandling var hon tvungen att vara ensam länge i fyra kammarmurger. Det var då hon började involvera det faktum att åtminstone för en kort stund tog glädje och tröst!

Förresten såg du att på Jasmins läppar finns ett berömt foto av Beyonce, där hon poserar, är i position? Då spenderade flickan mer än 4 timmar på detta jobb och använde 12 olika nyanser av läppstift!

Åh, och det här är Rihanna i videon "Wild Thoughts"!

Bästa affischen för filmen "Edward Scissorhands"!

Så, på behandling behandlade Jazmina inte bara vackert hennes läppar för skojs skull, men hon lyckades även slutföra flera kurser, för att hon anser en viktig del av det här arbetet - professionalism och stor uppmärksamhet på detaljer!

En lysande illustration av "Alice in Wonderland", eller hur?

"Jag känner ofta missnöje med resultatet, och ibland känner jag hur en bra idé smälter framför ögonen", säger sminkartisten. "Kanske är dessa känslor bekant för alla artister. Men då tar jag mig till hands och tar arbetet till perfektion. "

Och vi tittar på den här Titanic, vi tror det!

På läpparna av Jasminesångaren Selena, som gjorde hela Amerika kärlek Tehano.

Förresten, Internet-flickans kreativitet gjorde inte omedelbart, och i början grät hon ofta på grund av kränkande kommentarer och kritik. Men då insåg jag för mig själv det viktigaste - du behöver bara koncentrera dig på det bra, och allt kommer att dyka upp. Och här är Joker i hans ärm!

Favorittema för inspiration - Disneyteckningar!

Kände du igen den episka scenen från The Lion King?

Detta nyårs saga!

Och det här är bara magi eller magi!

Scenen från "Beauty and the Beast" med Emma Watson i titelrollen ser fascinerande ut på hennes läppar!

Men när hon arbetade på bilden baserad på filmen "Jaws" erkände Jazzmina att hennes läppstorlek inte var tillräckligt för henne ...

Men när hon arbetade på bilden baserad på filmen "Jaws" erkände Jazzmina att hennes läppstorlek inte var tillräckligt för henne ...

Och vet du hur många abonnenter idag på sidan i Instagram har denna unika make-up artist? Ja, hon är redan avundsjuk på många världsstjärnor, och välförtjänt, för att hon bara kan se så mycket ovanligt och positivt, som till exempel Elsa och Anna på ett leende!