Staket med hand från improviserade material

Staketet är oftast den första byggnaden som visas i landet. Tillfälligt eller permanent staket är enkelt att bygga med egna händer från improviserade material. Den kan vara tillverkad av trä, flaskor, metall, grenar, med en häck eller ett staket.

Dekorativt staket med egna händer från improviserade material

Till exempel, vid en dacha från improviserade material (grenar och pinnar) kan du bygga ett vackert staket nära en damm eller en blomsterbädd . Grenarna är elastiska och flexibla. Det idealiska materialet för en sådan barriär är en vin från pil, hassel, hassel. Fördelen med denna fäktning är dess estetiska naturlighet. För att göra detta måste du samla tunna och tjocka grenar, som kommer att användas som pinnar. För att arbeta behöver du en axel, en kniv och gamla krukor för att dekorera staketet.

  1. Grenar förbereds. Tjocka tas för pinnar. Den mest gynnsamma tiden för skörden är våren eller slutet av sommaren. Långa stavar väljs och skärs så att ett snett snitt erhålls.
  2. Från de tjocka pinnarna görs stakes - en yxa skärps i ena änden, som kommer att drivas in i marken.
  3. Arbetet börjar med installationen av ramen. Därför täpps pinnarna med en yxa vertikalt i marken i ungefär en halv meter.
  4. Därefter läggs stavarna på stödstolparna med en horisontell flätningsmetod i ett zigzagmönster mellan insatserna. Grenar ska passa tätt ihop. De läggs ut på ett sådant sätt att insatserna på båda sidor flätas. Du kan arbeta med nyklippta stavar, de behåller fortfarande flexibilitet. Torr vinstockar innan konsumtionen ska vara helt genomvattnad i vatten, så blir det igen elastiskt. Vinternas kanter längs kanterna skärs med en kniv.
  5. För att dekorera staketet på den vertikala tvärstången hänger krukorna. Efter torkningen blir vinstocken fast och behåller den önskade formen väl. Under veckan är det viktigt att slå ner stängerna tättare mellan varandra, för när de torkar tappar de sin tjocklek.
  6. Med hjälp av en sådan vävning kan staket blomma sängen.

De ursprungliga staketen, gjorda med egna händer från improviserade material, hjälper till att göra landet till en underbar plats. Med hjälp kan du skydda blomsträdgården, markera stigarna, vila och dekorera en vacker trädgård. Wicker staketet är inte bara vackert, men också en mysig design för att ge.