Sophia Loren och Carlo Ponty

Folket runt förstod inte hur slående Carlo Ponti gjorde uppmärksamheten hos den vackraste kvinnan i världen, Sophia Loren, många förutspådde ett snabbt skilsmässapar.

Sophia Loren och Carlo Ponty - kärlekshistoria

Sophia Loren träffades först med Carlo Ponty i nästa tävling av tjejer i skönhet. Den unga modellen var 16 år, och hon började just sin karriär. Carlo Ponti var redan 38 år vid den tiden och han var en fulländad regissör. Självklart kunde mannen inte misslyckas med att märka Sophia Loren. Dessutom såg producenten i den unga skönheten en potentiell filmstjärna. Carlo Ponti var en tillväxt under Sophia Loren, som inte hindrade honom från att erbjuda henne att gå ner i vikt och förkorta näsan. Till detta hörde han ett starkt vägran. Den här "nej" framtida skådespelerskan och vann sitt hjärta.

Sophia Loren och Ponti började spendera mycket tid tillsammans, han frivilliga för att lära sig hennes goda sätt, färdighet att klä sig och klä sig, förtrollad smak för god litteratur och musik. Till aliaset "Lauren", de första framgångsrika rollerna, var Sophie också skyldig till sin framtida fru. Carlo Pontys make hjälpte Sophia Loren med roller i många filmer:

Kärlek trots

Carlo Ponti gjorde inte sitt erbjudande länge, men han omringade henne med omsorg och omsorg. En dag skickade han en skådespelerska en låda med en förlovningsring. Båda var redo att binda sig genom giftermål. Men det var ett problem - Carlo Ponti var gift, hade två söner. Vatikanen gav inte tillstånd för ett andra äktenskap eller skilsmässa.

Läs också

Trots detta skedde skådespelerskan och producentens bröllop i september 1966. Bröllopsceremonin hölls i Mexiko, där det första äktenskapet avbröts, även om denna union inte erkändes länge hemma. Efter ett par år sjönk passionerna och paret läkade tyst, efter att ha fött två söner.