9 verkliga fall, när tjejerna bestämde sig för att sälja sin oskuld

I svåra situationer är människor redo att gå till konstiga, utslag och till och med chockerande handlingar. Många tjejer försökte sälja sin oskuld genom Internet, i vissa fall blev det känt för allmänheten.

På Internet på handelsgolv och auktioner kan du hitta olika delar, men kanske det mest märkliga och omoraliska är annonser om försäljning av jungfru. Eftersom denna åtgärd innebär att man kommer in i ett intimt förhållande för pengar, säljas likställas med prostitution.

Hur många sådana transaktioner faktiskt realiserades är det inte känt, men vi erbjuder dig ett urval av de dyraste annonserna för försäljning av oskuld. För att hålla intrigen föreslår vi att vi går i betyg i motsatt riktning som prisökningarna.

9. Rosie Reed, 18 år gammal

År 2004, i England, sålde flickan hennes oskuld att betala för sina studier. Rosie satte sin "produkt" på onlineauktionen. Shocking det faktum att partiet svarade mer än 400 personer. Bland dem valde tjejen fem sökande efter eget gottfinnande, med vilka hon höll personliga möten, valde slutligen en - ingenjören i British Telecom. En man på 44 år betalade för en natt med en tjej på 8 400 pund sterling. Ett annat fantastiskt faktum: Rosie har en flickvän, och efter en lång tid skrek de tillsammans.

8. Alina Percha, 18 år gammal

En flicka från Rumänien bestämde sig också för att sälja hennes oskuld för att betala för sina studier vid universitetet. Alina gjorde en affär med en 45-årig affärsman från Italien och sålde honom jungfru för 8,800 pund sterling. Klienten krävde att Alina genomgår en fysisk undersökning för att bevisa att hon inte tidigare haft sexuella relationer. Flickan erkände senare att italienaren var mer attraktiv än hon väntade.

7. En flicka från Krasnoyarsk, 18 år gammal

Namnet på en annan representant för det rättvisa könet, som bestämde sig för att sälja den mest intima, är okänt. Det finns en annonstext, som hon publicerade på en av sidorna: "Försäljning av jungfru för 800 tusen rubel. Pengar behövs snabbt, så att du kan träffas även imorgon. Jag ska gå igenom alla kontroller. " Detta förslag besvarades av den berömde prankern Evgeny Volnov, som betalade tjejen 100 tusen rubel mer. Tydligen var mannen mer än nöjd med köpet.

6. UniGirl

Namnet på en student från Nya Zeeland, som bestämde sig för att sälja sin oskuld, är okänd. Under 2010, vid en online-auktion, skapade hon mycket och efter auktionen blev segern tilldelad en man som betalade 32 tusen dollar. Intressant trodde flickan inte att hon skulle kunna hjälpa till så mycket.

5. Cathy Cobbleson, 24 år gammal

På eBays internationella marknadsplats hittar du olika delar, och 2004 visade sig det vara ganska chockerande för många annonser, att en 24-årig tjej är redo att sälja sin oskuld för 100 tusen dollar. Meddelandet togs bort snabbt. Det är inte känt om Katie lyckades sluta en så lönsam affär för henne eller inte.

4. Katarina Miglorini, 20 år gammal

Vissa tjejer bestämde sig för att göra detta för att inte betala för sina studier eller köpa några saker för sig själva, men för välgörenhet (vi vet inte om detta kan betraktas som en ursäkt för ett sådant beslut). En brasiliansk student avslöjade hennes oskuld för försäljning för att hjälpa invånarna i hennes hemstad. För så mycket var en hård kamp mellan två amerikaner och en japansk som heter Natsu. Den sista mannen vann så småningom och betalade 780 000 dollar för partiet. Flickan gav hela beloppet för byggandet av hus för fattiga människor.

3. Elizabeth Rain, 27 år gammal

Bland alla flickorna i vårt urval är en student på en läkarhögskola som har kontaktat försäljningen av hennes oskuld mycket ansvarigt. Hon skapade en webbplats för auktionen, uppvisade en hel del halvtoniga bilder, noggrant stavade ut villkoren för arrangemanget, där hon uppgav att 35% av försäljningen skulle gå till välgörenhet. Budgivning varade länge, och när priset steg till 801 tusen av okända skäl, nekade flickan affären och tog bort platsen.

2. Graciela Yatako, 18 år gammal

En modell från Peru 2005 var i en svår situation, för hennes mamma och bror var sjuk, de behövde pengar för sin behandling. Modelleringsverksamheten gav inte en bra inkomst, och då bestämde sig tjejen för att ta ett desperat steg och lägga på onlineauktionen av sin oskuld. När en amerikansk affärsman erbjöd henne 1,5 miljoner dollar, vägrade modellen att sälja. Därefter sa hon att hennes förslag var ganska allvarligt, och hon ville också locka allmänheten till Perus folks hemska situation.

1. Natalie Dylan, 22 år gammal

Flickan 2008 avslöjade hennes jungfru att bjuda i en online bordell. Om auktionen sa hon offentligt Howard Stern-showen. Lot vann en man som erbjöd $ 3,7 miljoner. Det här är en överraskande stor mängd, vilket inte kan hjälpa till med att chocka. Natalie planerade på de pengar som hennes kropp fick betala för sina studier vid magistracy.