Stjärnan i The Big Bang Theory Melissa Raush blev först moder

Idag, för fansen, framträdde den 37-årige filmstjärnan Melissa Raush, som lätt kan ses i filmerna "The Big Bang Theory" och "Bronze", på Internet med glada nyheter. Melissa skrev ett kort inlägg på sin sociala nätverkssida, där hon meddelade att hon hade blivit moder för första gången.

Melissa Raush

Paret hade en vacker dotter, Raush

I morse på sidan i Instagram Melissa verkade ganska intressant budskap:

"Winston och jag är glada att meddela att vi har blivit föräldrar. Idag har vi den vackraste, vackra och intelligenta tjejen på planeten. Vår lilla tjej kallade vi Sadie Raush och var väldigt glad över det. Du kan inte föreställa dig hur mycket kärlek och kärlek vi gav den lilla mannen. Våra hjärtan slår i ett slag med vår dotter och utstrålad kärlek vi kan fylla hälften av världen. Jag trodde aldrig att vägen till moderskap skulle vara så svårt, men jag överträffade allting. Nu önskar jag alla kvinnor som är på detta sätt att aldrig ge upp och gå till sina drömmar till slutet. Jag är säker på att du kommer att lyckas. Och nu vill vi ge dig en del av din kärlek och skicka glädjens strålar. "
Winston och Melissa Rausch
Läs också

Raush överlevde missfall och depression

De fans som följer Melissas liv vet att skådespelerskan är gift med producenten och manusförfattaren Winston Rausch. De var gifta år 2007, men förstfödda visade sig bara nu. Om hur svårt var vägen till hennes dotter, Melissa, för ungefär sex månader sedan, beskrivs i hennes uppsats, som publicerades på sidorna av Glamour-utgåvan. Här är de linjer som kan hittas i Raushs arbete:

"Tyvärr vill jag berätta en mycket sorglig historia. Jag överlevde ett missfall. När jag minns den tiden i mitt liv, kan jag inte återhämta mig. För mig var det en mardröm som slutade med ett minne på min gamla dröm - för att hålla mitt barn i mina armar. Det är uppenbart att andra människor har haft episoder i sitt liv mycket sämre än vad jag upplevde, men mitt sinne ville inte släppa bort hela denna historia. Jag försökte dra mig ihop, försökte övertala mig själv, men allt var förgäves. Som ett resultat började jag lida av en hemsk depression, som senare kämpades under en mycket lång tid.

När jag kom ut ur detta tillstånd lite började jag analysera varför detta händer med mig och slutsatsen att vårt samhälle är skyldigt för allting. Det anser inte att om en kvinnas hjärta har slutat slå ett barns hjärta så är det här ett problem. Ingen handlar om de psykologiska erfarenheterna hos kvinnor som har haft sådan olycka i sina liv. Men i själva verket är allt väldigt enkelt. Du behöver aldrig skylla dig för att förlora ett barn. Tro mig, barn är födda i mycket extrema förhållanden, och om du har missfall, var graviditeten helt enkelt inte lönsam. Något gick fel. Enligt statistiken upplever 20% av kvinnorna runt om i världen något sådant. Och nu vill jag informera de fantastiska nyheterna. Mycket snart kommer vi att få en förstfödd. Jag är gravid! Winston och jag är så glada över att det är mycket svårt att förmedla våra känslor. Vi njuter bara av det här ögonblicket. "