Sommar Mode 2013

På gatan i maj, vilket betyder - det är dags att göra eller uppdatera sommardagsskåpet. Självklart måste du göra detta i enlighet med trenderna på sommar kvinnors mode 2013.

I den här artikeln kommer vi att prata om mode sommaren 2013, analysera de viktigaste trendiga sommartrenderna i denna säsong och ta reda på vad som står på listan över måste-ha saker i sommar.

Sommar Mode 2013

Sommaren 2013 kommer karnevalen av mode och snygga sommarkläder inte att lämna någon på sidorna - en mängd stilar, färger, inredning, stilar och texturer är så stora att även de mest skumma och krävande kvinnorna i mode kommer att hitta många intressanta lösningar och bilder för sig själva.

Att hålla sig på toppen av en fashionabel våg är lätt: för det är det nog att lära känna de viktigaste trenderna på sommartidet för tjejer för 2013 och välja dem ett par av de mest attraktiva trenderna, ta dem i bruk.

De viktigaste trendiga sommartrenderna är:

Ny mode sommar 2013

Den viktigaste nyheterna om sommarmode i 2013 var den triumferande återkomsten av mini-kjolar. Den absoluta majoriteten av konstruktörer presenterade i sina samlingar flera varianter av mikroskopiska kjolar, klänningar och shorts som förföriskt öppnar sina ben.

Nästa nyhet var återupplivningen av retrostilen. I synnerhet återkommer stilen på 60-talet till mode. Och det betyder att babetter , falska ögonfransar, halsdukar, korta klänningar, stora tillbehör och rymdmotiv återgår till gatorna igen. Dessutom är 60-talet hippies med sin bohemianhet, enkel och oförutsägbar romantik.

Förteckning över obligatoriska saker av fashionabla sommar garderob

Precis som någon annan säsong har den moderna sommaren sin egen lista med föremål som är obligatoriska i garderoben i varje riktig fashionista. I 2013 ser denna lista ut så här:

  1. Bustiers. Förkortade toppar bustiers i olika färger med olika finish - från dekorativa sömmar till strass och torn - hjälper dig att se inte bara fashionabla, men super-sexiga. För dem som anser bustier för frank kläder, kommer trunkerade toppar som öppnar underlivet att passa.
  2. Capri byxor. I många år är kvinnors capris obligatoriska sommarkläder, utan vilka det inte finns en enda kryssningssamling. Älskare av korta byxor bör komma ihåg att capri visuellt gör benen kortare, så de borde bäras med klackar.
  3. Breda byxor av flygande tyg. Siden är bäst. Sådana kläder är en riktig hitta för kvinnor med problemfigur - det passar både tunt och pyshkam och kvinnor med nonideal form av ben.
  4. Shorts. I sommar är det bättre att lägga upp flera alternativ för shorts av olika stilar - från microshorts till bermuda.
  5. Vest. Smart - för kvällen, ett begränsat alternativ - för dagen går.
  6. Overall. Förra årets mode för overaller bevaras och denna säsong.
  7. Dress-shirt. Ord är överflödig.
  8. Pläterad kjol av vilken längd som helst.
  9. En klänning (eller kjol) med hög klippa (baksida, framsida - det är upp till dig). Särskilt spektakulärt ser dessa outfits i kombination med skor med en köttfärgad häl.
  10. Genomskinlig tunika (cape). Du kan bära den som en självständig strandkläder eller på alla andra kläder.

Komplettera dessa saker med snygga ljusa tillbehör och bli en riktig fashionabel drottning i sommar.