Smink Spring-Summer 2014

Från säsong till säsong ökar mode sedan till toppen av den fashionabla Olympus, och skiljer sig från det hela stilen och individuella trender i kläder , skor, tillbehör. Och självklart förblir en så viktig komponent av kvinnans bild, som smink, inte heller berövad av hennes uppmärksamhet. I vilken riktning kommer utvecklingen av huvudtrenderna för sminkning att ske under våren 2014? Svaret på denna fråga var redan praktiskt taget besvarat på modeveckorna i New York, Milano, London och Paris.

Tendenser av smink vårsommar 2014

Det är naturligt att på våren är den naturliga skönheten mer populär än någonsin. Därför är i smaken av våren 2014 i trenden smink i stilen av "naken" en omärkbar eller "naken" smink. En idealisk grund för smink, läppstift som visar en naturlig färg på läpparna, ljusglans och ogenomskinlig smink av ögonen skapar illusionen av brist på smink i ansiktet. Perfekta prover av naken smink vann i år sina fans på Milano Fashion Week Dolce Gabbana.

Mer uttalad, men fortfarande mycket känsliga nyanser av blommiga paletten finns i samlingen av smink våren 2014 från Dior. Inspirerat av dekorationen av Little Trianon (Marie Antoinettes älskade palats) är det idealiskt för att skapa en ny trend i våren - glänsande smink.

Modig smink av våren 2014 föreslår en ganska bred och något "understruken" ögonbryn, frodiga fransar (dubbla lager av slaktkropp), rodna - i enlighet med färgtypen. Trenden på säsongen var "kattens ögon" och ljusa eyeliner (grönt, rosa, turkos), markant höjt över århundradets linje. "Smokey eyes" kommer inte heller att ge upp sina positioner. För dem är bruna, grå och gyllene nyanser viktiga.

Men i sminken av våren 2014 för läpparna finns det två motsatta tendenser: läpparnas neutrala färg för den accentuerade ögonmakeupen och den ljusa (röda eller orange) läppstiftet, i kombination med ögonens smidigare smink.