Snyggt bröllop

Bröllop är det mest högtidliga ögonblicket i livet. Om bruden och brudgummen är subtila naturer, har de sin egen speciella smak och rika fantasi, då under bröllopet i en viss stil kan du inse alla dina djärvaste idéer. För att göra denna dag minnesvärd för dig och gästerna länge - du kan visa all originalitet och ovanlighet, för vilken ingen kommer att fördöma dig allvarligt.

Hur man skapar en snygg bild för ett bröllop?

Du kan välja vilken bröllopsstil som helst. Det kan vara ett bröllop i stil med din favoritfrukt, till exempel persika, apelsin eller druv. Du kan välja en retrostil eller hålla en fest i dekorationerna i Catherine II era. Stil kan tas från en berömd film eller en favorithistoria. Det viktigaste - bestäm vilken ide som inspirerar dig, och vilka dekorationer du gillar mest.

Efter att ha bestämt den ljusa eller styva stilen på den kommande firandet, är det nödvändigt att tänka allt över till minsta detalj. På ett elegant bröllop väljs alla tillbehör i flera färger och har samma tema. Om du har valt en marin stil kan du inte göra utan ett ankare, ratt och andra liknande tillbehör. Bordsduken ska vara som en havvåg och i stället för buketter med blommor kan du bygga kompositioner från snäckskal.

Inbjudningar till ett bröllop för gästerna ska vara snygga och förenliga med temat för din fest. Om bröllopet är rött och vitt, beställ säkert de lämpliga blanketterna och skriv in dem en fras som "Inbjudan till ett rött och vitt bröllop ...", det blir bättre om du bifogar ett extra blad till inbjudan med en förklaring av bröllopsstilen. I mjuk form ange att "denna kväll kommer att hållas i en mafia stil och vi kommer att vara mycket nöjda om du är mättad med atmosfären i tiderna i mafiaen och kommer att belysas i en passande bild av en gangster", etc.

I många fall är det lämpligt att ta hand om dina vänners kläder i förväg. Till exempel kan du köpa material för skräddarsy, ge det två meter för varje gäst, och gästerna kommer att välja sin egen stil och sy klänningar eller skjortor.

Efter att ha valt temaet för firandet, är det nödvändigt att skapa en lämplig snygg design av hallen - förbered en bukett mjuka liljor och rätter med lämpliga toner för ett lila bröllop. På firandet, som speglar den brasilianska karnevalen, förbereda frodiga dekorationer och så många ljusa färger som möjligt, använd alltid långa fjädrar och blanka element för att dekorera hallen.

Ange riktningen för ceremonin kommer att hjälpa ovanliga bilder av bruden och brudgummen. Snygg klänning till bröllopet är bättre att sy på individuell ordning, då kommer alla dina önskemål att beaktas. Till den här klänningen sys en lämplig tröjan av brudgummen, det är inte nödvändigt att göra det i samma färg, du kan bara använda manschetter och ficka i samma tyg.