Slinga med ringar med egna händer

Sling med ringar är en av de vanligaste och bekväma modellerna av sling. Och det är inte nödvändigt att köpa det i affären, för det är väldigt enkelt att göra en sådan slinga!

Hur man syr sling med ringar?

För att göra en slinga med ringarna med egna händer är det nödvändigt:

  1. Tyget är 2-2,5 meter långt och ca 0,8 meter bredt.
  2. Två ringar med en diameter på 60-70 mm.

När du väljer ett tyg, måste du vara uppmärksam på följande aspekter:

Ringar är bättre att ta metallen, så att de säkert klarar barnets vikt.

När tyget är valt, är det nödvändigt att skära rektangeln av de givna storlekarna och bearbeta 3 sidor: 2 långa och en korta. Den grova änden ska gängas i båda ringarna, tuckas och säkras säkert till duken så att ringarna är i en slinga av tyg. Det är mer rimligt att sy slutet antingen mycket nära (ca 5 cm) eller vice versa långt (15-20 cm) från ringarna så att sömmen inte faller och inte gnuggar axeln.

Det kommer att vara noggrannare att titta, om innan du lägger tyget i ringen, sätta slutet i harmoni eller på något annat sätt. Sedan kommer vikarna att vara jämn och jämnt fördelad på axeln.

Hur man gör en slinga med ringar?

Om det inte finns någon tid eller önskan att sy, så kan du själv slinga med ringar från materialet till hands. Det svåraste är att få rätt ringar och hur man knyter slingan med ringarna så att lederna är säkra utan sömmar, är inte så stort problem. Som en tyg passar en halsduk eller sjal med önskad längd (2-2,5 meter).

Skillnaden är att ringarna inte sys fast och den ena änden är gängad i båda ringarna i en riktning och en i den andra. Sling klär sig så att ringarna är framför, och den korta änden låg på axeln och kastades bakom ryggen. Då, under barnets vikt, kommer fästet säkert att hållas utan sömnad.

Barnet i slingan , gjord av moderens händer, kommer säkert att vara varm och bekväm.