Byrå på gången

Vardagen är en speciell plats i en lägenhet där många saker lagras. Det ska vara bekvämt att byta kläder innan de går ut. Därför är korridoren utrustad, inte bara med garderober för att lagra kläder, utan även med speglar, bältar, skor och lundar. Byrå - rymliga möbler med lådor för att lagra olika små och medelstora föremål, påsar, skor, nycklar, paraplyer.

Varianter av byråer på korridoren

Genom design och form kan kistorna skilja sig mycket, deras storlek beror på vilka saker som planeras lagras där. Ofta moderna byråer i korridoren är gjorda med en spegel som låter dig titta på dig själv innan du lämnar huset. I skåpens lådor är det möjligt att lägga till krämer för skor, kammar, penslar, handskar, hattar, till djupare - för att placera lågsäsongskläder. Spegeln hjälper till att expandera hallen.

Hjärtkorgen är installerad i korridoren för att lagra små saker, mappar med dokument. Bänkskivan används som stativ för vas eller dekorelement. Vid konstruktion av sådana bröstlådor och ett par dörrar används.

Det finns speciella kistor för att lagra skor. Moderna byrå i korridoren - bekväm, funktionell, utrustad med svängmekanism, speciella hyllor för att lagra skor eller stövlar. Dörrarna kan vikas eller svänga, lådan kan vara fullt utrustad med hyllor. Det finns skobutiker rymliga och höga eller små, utformade för att lagra vardagliga skor. Byråskåpet i korridoren kombineras ofta med sätet, det är lämpligt för älskare av sittskor.

Bröst på insidan av korridoren

Moderna byråer i korridoren är utformade för att göra detta rum så bekvämt som möjligt, de är ett inslag i inredningen och bör kombineras med rummets övergripande stil. Den här mångsidiga skåpet kan vara stor och rymlig eller utföra funktionen hos puffin, sko, hörnpanna. En liten byrå i korridoren är utrustad med lådor, används för att ordna små saker, stickade hattar, brev, nycklar, paraplyer, handskar, du kan lägga på en påse på den. Han utför och estetisk funktion.

Halvcirkelformad byrå i korridoren passar bra i de flesta stilistiska riktningar, särskilt i modern stil eller högteknologi. Halvcirkelformad bordsskiva och avrundade sidosektioner ser mjukare och säkrare ut. Ofta används halvcirkelformade konstruktioner i hörnskistor.

Ett intressant alternativ är ett hängande bröst på korridoren. Den utför sina funktioner för att lagra saker, fungerar som en hyllning för telefonen eller nycklarna, och nedanför finns en plats för att rymma till exempel dagliga skor. Och om du placerar en spegel över ett sådant bröst, kan det användas som ett toalettbord.

Byrå - ett praktiskt skåp för att lagra olika saker. Om hallens storlek inte tillåter dig att installera ett skåp i rummet, kommer en rymlig byrå från flera lådor att vara ett utmärkt alternativ för att lagra ett stort antal saker.

Stylistens genre ska kombineras med inredningen i rummet och andra möbler. I modern design kan kvadratiska, rektangulära, halvcirkelformade eller vinklade varianter användas. Lådan i hallen kan tillverkas i metall, plast (högteknologisk stil), dekorativ snidad (modern) eller trä (klassisk) finish. Det klassiska byrået i korridoren blir en riktig inredning av inredningen i rummet, det är elegant och kommer alltid att vara populärt.

Ingångshallen är ett relativt litet rum. Och byråskåpet hjälper till att bli mer funktionell och original. Denna möbel kommer alltid att hjälpa till att hålla renlighet och ordning i hallen och betona ägarens irreproachable smak.