Hur man binder en slinga med ringar?

Slings med ringar anses vara en av de mest praktiska och universella sorterna av slingar. De behöver inte speciella bindningsförmåga och är lämpliga för både barn och vuxna barn.

Hur man klär sling på ringar?

Denna modell är väldigt populär, men många mödrar är besvikna i sin bekvämlighet. Detta beror på fel på att sätta på slingan. Här är en steg-för-steg instruktion för slinga med ringar:

  1. Sling måste vara rakt och sedan sätta i ett snyggt dragspel, ta ringen i ena handen och svansen i den andra.
  2. Passa svansen genom båda ringarna, och sedan i motsatt riktning endast genom den andra.
  3. Räta tyget i ringarna. För detta dras en del vävnader och samlas in i små veck.
  4. Välj den axel som slingan kommer att vara på, och lägg den motsatta handen och huvudet in i den. Svansen och ringarna ska vara framför.
  5. Räta på tyget på baksidan.
  6. Samla all överflödig vävnad i din hand närmare ringen och dra försiktigt slingan försiktigt.

Om allt går bra kommer slingan ordentligt att passa på ryggen och bröstet. Så du kan gå hela dagen och bära barnet i en slinga tills du behöver packa den.

Hur man binder en slinga med ringar?

För att bestämma hur man binder en slinga med ringar måste man ta hänsyn till barnets ålder. För de yngsta barnen är positionen "vagga" eller "Hjärta till hjärta" lämplig. Äldre barn kan redan planteras på ett stort antal sätt: ansikte mot dig själv eller till världen, på din sida och även bakom dig.

Men oavsett landning är det viktigaste att förbereda slingan ordentligt. Från situationen när slingan stramar hårt i kroppen, måste du dra den övre ringen och tyget lossnar. För horisontellt läge ska det tyg som sträcker sig nedanifrån nå låret, för den vertikala - upp till midjan. Det är bara för att räta ut vikarna och sätta barnet.

Även om du inte kan klara ringarna, neka inte slingarna, prova andra alternativ, till exempel en ryggsäcksslinga .