Skoskal - 105 bilder av dagliga och strandmodeller från de bästa varumärkena

Skoskal - det här är modellen som förblir utanför modetrender. Det är relevant varje vår och sommarsäsong. Dessutom är det praktisk och snyggt skor, vilket blir ett perfekt tillskott till stranden och vardagliga bilder. En annan fördel med denna skönhet är att den betonar kvinnans fotled.

Slates 2018

Fashion shale 2018 - det här är det som kan konkurrera med skor på en stud , eleganta båtar. Världen av high fashion står inte stilla. Med varje säsong fylls samlingar av framstående märken med alla nya coola modeller och skiffer - ett levande bevis på det. Reasoning mer detaljerat om mode samlingar vill jag nämna skapandet av Fenty x Puma, en samling skapad av Rihanna. Huvudegenskaperna hos varje modell är audacity. Det är uppenbart varför sångareens multimillion-dollar armé under några dagar köpte upp saker av sitt författarskap.

Och skor från London-märket ISA ARFEN - det är alltid något enkelt, med en lakonisk design som blir en utsmyckning av outfitet. Denna skönhet liknar de japanska sandalerna i Geta. Lägg märke till hur organiskt de ser ut med en elegant kostym i blommigtryck och byxor 7/8. Tror du fortfarande att kvinnornas läderskala inte överensstämmer med kvällsklänningen?

Förutom det klassiska färgschemat introducerade designern av det unga varumärket modellen till världen med svagt rosa tygremmar. Och plattformen kommer visuellt att sträcka ut siluetten, det kommer att bidra till att se smalare ut och attraktivare. Detta kan sägas om den färgstarka skapelsen av Mary Katrantzou, dekorerad med silvery stenar och ett iriserande färgschema, varifrån det är svårt att riva dina ögon.

Hur man inte nämner det amerikanska modemärket Michael Kors, varje ny samling där alla väntar med otålighet? Den här gången kompletterades vår-sommarlinjen med minimalistisk sko, som modedesignens designer erbjuder att bära med vardagliga kläder och med affärsrockar och med eleganta lätta solstänger. Särskilt snygg ser sko ut med en silversmycken.

Sådana skor som skiffer är kända för sin praktiska funktion. Så, jag gick in och sprang på min verksamhet. Designers säger att om du lägger till ljusa element i det blir de inte bara praktiska, utan också moderna. Vad kan jag säga, men designarna, som i vattnet såg ut. Redan i vår var modevärlden fylld med sådan skönhet. Den amerikanska designern Alexander Wang har utökat samlingen av märket med skiffer, som pryder ankeln med massiva silvertillbehör, brett läderband. Tillsammans med detta, i samlingen av Alexander Wong kan du se de minsta svarta tofflorna .

Tror du att praktiska skoskor är gjorda i en minimalistisk design? Titta på skönheten i det världsberömda varumärket Dolce & Gabbana. Hur kan du inte bli kär i vietnameser, kramad med massiva, färgstarka stenar? Och hur de bländar briljant på solens strålar! Versace släppte en snygg modell, kallar den "Medusa". Dessa svarta flip flops rekommenderas att bäras med både klänningar, och med byxor och med sport shorts.

Mode skiffer

Kvinnors skiffer genom fingret vann den fashionabla Olympus. Om du till exempel är fan av saker i brittisk stil, kolla på högkvalitativt skor och London-design från varumärket Jack Wills. Kontrast röda remmar och en såll i ränder diversifierar någon sommar outfit. Tofflor på korksålarna, som perfekt kombinerat amerikansk och japansk design, har fyllt på den nya samlingen av Superdry-märket. Behöver du sandaler? Ring det Våren vet vad du kan erbjuda. Skor med ljusa band kopplade gatan stil och podietrender.

Behöver du något med en spektakulär design som innehåller enkelhet, elegans och förfining? Ny titt vet vad man ska behaga fashionistas. Deras sandaler med ett band mellan fingrarna kan bäras och med shorts, skinny jeans och lätta klänningar. Liknande skönhetsskor kan ses i den nya samlingen av Oasis Street Fashion varumärke, varav en produkt är känd för sin kvalitetsskärning och bekväma design.

Och hur tycker du om dessa fashionabla läderplattor från favorit från många Asos? Efterbehandling med naglar kommer att ge utseende på djärvhet, en anteckning av uppror och frihet. En universell mörk beige nyans passar perfekt in i bilden av något färgschema. På Havaianas kan du se silversmarta tofflor på företagets rissålar. Om du blev kär i den tidigare nämnda skalan, dekorerad med stenar, från Dolce & Gabbana, här är en intressant budgetversion av varumärket Fila.

Slates på plattformen

Kvinnors skiffer på plattformen - årets trendskor. Efter 10 år segrar hon igen höjderna på fashionabla Olympus. Du kan inte säga att varje ung dam beslutar att gå hela dagen på denna skönhet, men hon ser väldigt imponerande ut. Om det är viktigt för dig, hur mycket mer än stil, bekvämlighet och komfort, föredrar modeller på en liten plattform. Om du vill visuellt sträcka siluetten, förlänga benen, välj skiffer på en massiv sål. Idealiskt ser dessa flip-flops med sarafaner, lätta midi-klänningar, modekjolar "bell", A-silhuett, smalade jeans, shorts.

Skiffer på en kil

Kvinnors skiffer på kilen hjälper till att skapa en stilfull vardaglig bild. De är perfekta i outfit av låga skönheter som vill se ut som modeller från glänsande tidskrifter. Om du föredrar monofoniska tofflor av klassiska färger kan de kombineras med strikta kjolar, skjortor av herrskärningar, genomskinliga blusar. När det gäller modetrender, i trendskor på en hög korgvikt. Kombinera den med kjolar i golvet, klänningar, korta byxor, korta sarafaner. Efterbehandlingen kommer att bli en trendig näsduk i år eller en sommarhatt .

Strandskiffer

Kvinnors strandskiffer är något du kan prata om oändligt. På grund av sin design och bekväma såg har de visat sig vara det perfekta skoret för en street-style-bild. De bärs som kändisar och alla de skönheter som adore stilfulla, men praktiska saker. En populär mängd strandskiffer är dianeter, de som stannar på foten på grund av bandet runt tummen.

Ofta är denna sko dekorerad med blommiga dekorationer, småstenar. Modellerna av den mättade färgskalan är intressanta. När det gäller material, om du går till havet, bära gummiskala, som inte kan förstöra saltvattnet. Om du bestämmer dig för att gå på sjöstenen, välj skor med ett lås på hälen. I det kommer du att känna sig mer bekväm än i vanliga tofflor.

Damskalor för poolen

Kvinnors sportskalor finns i alla samlingar av populära sportmärken (Adidas, Nike, Puma och andra). Om dem mer detaljerat talar vi precis nedanför. När du väljer tofflor till poolen, kom ihåg att de ska vara lätta, elastiska och med en släta sula. För att göra detta, välj skor med en korrugerad såg, märkbara utsprång som klarar av att glida på en våt yta. Var uppmärksam på solens elasticitet. Det borde vara tätt. Annars, när du går, kommer din hållning att lida.

Branded kvinnors skiffer

Kvinnors skiffer 2018 - tofflor av klassisk svartvitt färg, dekorerad med färgglada nyanser, eleganta bågar, romantiska tryck med fjärilar, bländande stenar, pailletter, med massiva färger. För att skapa en bild i grunge stilen arbetade designers till ära och släppte läderglansskal med metalliska inlägg, med tunna svarta banden. För de som adore utsökta saker med anmärkning av infantilism och ömhet, förstärkte märkena deras samlingar med flip-flops i rosa toner med blommig dekoration, färgerna av rosa guld med stenar.

Branded kvinnors skiffer

Kvinnors skiffer "Adidas"

Kvinnors vita skiffer adidas tillsammans med svarta är de mest populära bland kvinnor i mode som älskar skor av detta märke. Vad kan jag säga, men detta sportmärke har visat sig som en producent av inte bara snygga men högkvalitativa produkter. Till exempel har skivor Eezay Soft en mjuk konsistenssula från EVA. De är lätta, bekväma och designade speciellt för stranden. Och Black Flaps Beachcloud Cloudfoam har en klassisk silhuett. Deras smycken var band med ett tredimensionellt mönster. Dessutom har denna modell en snabbtorkande Cloudfoam innersula.

Kvinnors skiffer "Adidas"

Kvinnors Slates Nike

Kvinnors skiffer Nike - ett skor tillverkat av den senaste tekniken. Till exempel har stranden av slingan en speciell form som stöder foten. Det innebär att du inte kommer att tröttna och spända efter att ha spenderat hela dagen på fötterna. Till detta enorma plus är en snygg design som harmoniskt kompletterar den sammanställda bilden. Under inköpet, noggrant inspektera varorna, för att inte fastna faking. Här är det värt att uppmärksamma kvaliteten på sömmarna (inga trådar, synliga spår av lim), material (syntetiskt läder, glidande sål).

Kvinnors Shakes "Reebok"

Kvinnors fashioniga skiffer Reebok - det är lätthet, komfort och modern design, varav alla är galet om vem som vill gå ett steg med modetrender. Älskar du aktiva sommarsemester? Då är trend Cash shales skapade speciellt för dig. Här är du och oklanderliga avskrivningar på grund av skum EVA och formen på ryggen, utformad i enlighet med funktionerna hos honfoten. Och Reebok Barbados skiffer är utrustade med stöd av fotens båge och en bekväm såle . Och färgskalan av "Reebok" -modellerna kommer att hjälpa till att välja skor för varje sommar outfit.

Kvinnors Slates Crocs

Kvinnors skiffer Crocs - det här gör varje fashionista galen. Du har inte köpt några färgglada "Crocs"? Skosolen är gjord av Lite Ride-material, som har blivit synonymt med ordet "komfort". Dessutom är skivorna av varumärket kända för sin lilla vikt, på grund av vilket hela dagen du inte känner dem på dina fötter. Flip-flops är bra för att simma i poolen, för att koppla av på stranden och för aktiv sommarhängning. De är bekväma att bära och absolut opretentiös i vård. Därför är "Crocs" älskade över hela världen.

Kvinnors Slates Rider

Kvinnors silikonplattor "Ryder" - en populär budgetmodell av sommarskor, där du känner dig bekväm, snygg och attraktiv. Det brasilianska varumärket kompletterade sin nya kollektion med en serie sommarskivor: Island (breda band och ena prydda med ormtryck), R1 Energy (skenets höjdpunkt var en ljus tropisk sula), Cape (skiffer utrustad med en textilsula med ljusa nyanser), R1 (en klassisk kombination av två kontrasterande färger ).

Kvinnors skiffer "Puma"

Puma kvinnors skiffer är alltid trendiga, moderna och fantastiska. Det är omöjligt att riva dina ögon från de känsliga färgerna på skor, från traditionella svartvita kombinationer. Det mjuka textilbältet gnuggar inte foten, och sulan, skapad av den senaste patenterade teknologin, stöder foten, ger en känsla av viktlöshet och ljushet. Det här är den typ av skor som kan bäras inte bara i poolen, nära havet, men också i samband med vardagliga kläder.

Calvin Klein

Kvinnors skiffer "Kelvin Klein" blev kär i miljoner unga damer, precis som kläderna, parfymeri av detta framstående varumärke. Tofflor är adored av många för deras minimalistiska design och ett begränsat färgschema . Denna skönhet och vill ha på sig med strand, vardagliga kläder. Modeskalor känns inte på foten tack vare ljusa högkvalitativa gummisulor och tunna remmar.

Calvin Klein