Sommar stövlar i ett hål

Endast världens mest avlägsnade från världens mode är det inte uppenbart att snygga sommar stövlar i ett hål har länge blivit en trend, som följs av många representanter för det fina könet. Kombinera dem med en mängd olika kläder, vilket väsentligt utökar kvinnornas garderobs förmåga. Vad heter damkängor i ett hål? Så att säga, det finns inget officiellt namn för sådana modeller. Du kan höra sådana namn som stövlar med perforeringar, och öppningsarbete, och spets och skelettstövlar. Men kärnan i detta förändras inte - stövlar med hål är fortfarande efterfrågade och populära. Faktum är att de verkade för första gången i de varma länderna i Västeuropa, där vinteren i allmänhet saknas. Men fashionistas stör inte med att njuta av vackra skor, kombinera den med olika kläder och snygga tillbehör.

Modeller av stövlar i ett hål

För att skapa moderna modeller av sommarskor använder moderna designers ett brett utbud av material av både naturligt och syntetiskt ursprung. Det kan vara den finaste huden, så att benen kan andas även i det hetaste vädret och elegant ädelmocka och kvalitetstextilier. Otroligt populär i ungdomsmiljömodeller gjorda av denim. I sådana modeller är perforeringen vanligen gjord i form av stjärnor, hjärtan, fjärilar eller andra former. Sommarunderkläder stövlar i ett hål ser lika imponerande ut. Modeller av ljus nyanser rekommenderas för stylister att bära på eftermiddagen, kombinera dem med kläder från medelhaltiga tyger och mörka mocka stövlar kan vara en utmärkt efterbehandling av den dagliga bilden för att gå på kvällen.

En annan trend i den varma säsongen - sommar stickade stövlar i hålet. För att skapa sådana modeller används ett starkt garn som ständigt motstår de belastningar som uppstår under gångavstånd. Självklart är vård av sådana skor associerade med vissa svårigheter, men för att skapa en romantisk feminin bild är tjejerna inte redo för sådana uppoffringar. Openwork bindande sig är en dekoration, så som en prydnad av sommar stövlar används bara knappar av den ursprungliga formen. Stickade höga sommar stövlar i ett hål görs vanligtvis utan häge, eftersom garnet kan sträcka sig, och på utseendet på skor reflekteras det inte på bästa sätt.

En häl och en socka i öppna perforerade stövlar kan vara både öppna och stängda. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt skor, där perforeringen inte utförs över hela övre delen, men i form av slitsar av den ursprungliga formen. Det kan vara godtyckligt. Sommar stövlar i ett hål med en öppen näsa i kombination med strumpbyxor, nylon och de mer textil strumporna är en mauvais!

Många tjejer är fortfarande övertygade om att stövlarna, oavsett material de gjordes, inte är lämpliga för sommarperioden. När fönstret är på höjden på en sommardag och termometerns kolumn hoppade över märket +25, kan stövlarna ge obehag. För sådana dagar har designers utvecklat originella stövlar-skelett och stövlar-burar som representerar en hel del thongs eller textilinsatserna som fästs på en sål och fixeras på en fotled. I sådana skor blir det verkligen inte varmt.

Med vad ska man ha på sig?

Att ha i garderobens sommar stövlar i hålet har inte några frågor om vad du ska ha på dig, för att de kombineras med nästan alla vardagliga kläder. De kompletterar bilden perfekt med kjolar och klänningar, men längden bör inte ligga under knäet. Jeans, shorts av någon längd, delikat stickade sarafaner och långa chiffongunger - fantasin är inte begränsad. Stylister rekommenderar att följa en regel: om sommar stövlar i ett hål på hälen har en hög bootleg, så ska kjolen vara kort och modeller på en platt körning kan bäras med midjeskjortor .