Kläder Naken

I Italien finns ett välkänt klädmärke Naken, och dess namn betyder: öppenhet, enkelhet. För att skapa sina samlingar använder designers som utvecklar modeller av kläder olika tyger. Det här är en tunn silke och mjuk tröja, du kan också se kläder av bekväm bomull och till och med oväntade alternativ från tulle. Men alla dessa tyger är förenade med en - de är nödvändigtvis av utmärkt kvalitet.

Brandmedvetenhet

Färgbeslutet på kläder, som tillverkas av det italienska varumärket Nude, skiljer sig inte från ljusstyrka och flamboyancy. Designers använder rosa-grå och mörkbruna toner. Det finns också saker skapade i beige och turkosfärg .

Bland de kvinnokläder som tillverkas under detta märke finns klänningar av olika längder: både midi och maxi. Du kan också hitta skrymmande blusar och mysiga cardigans. Se bort från designers och breda mode byxor, samt aktuella överaller och shorts under den varma säsongen.

Naken är ett varumärke som producerar inte bara kläder, men också en mängd tillbehör, inklusive olika bälten och läderbälten, avtagbara halsband som är moderna nu. Vackra armband eller långa läderhandskar kan komplettera bilden skapad av designers.

Ny samling

Genom att släppa en ny kollektion föredrog designers de mer populära i kalla perioden svarta och bruna färger, och all uppmärksamhet riktades mot design och skärning av nya modeller. Titta på bilderna som skapats av den nya samlingen, representerar du en modern och snygg tjej, bosatt i en stor och högljudd storstad. En fashionist som inte bara älskar elegans utan också bekvämlighet.

Under den här säsongen avviker inte konstruktörerna från de viktigaste drivkrafterna i varumärket Nude, de använde också en unik stickad klädsel för deras kvalitet och egenskaper, vilket är svårt att förvirra med någonting annat. Detta är grunden för alla samlingar och det senare var inget undantag. Dessutom är bara i samlingen från Italien Naken minimalism i all sin moderna skönhet kombinerad med ömhet och förfining. Designers skapar moderna och mycket relevanta saker som kommer att bäras enkelt och enkelt. Sådana kläder passar människor som har sin egen, individuella vision av denna värld och placerar i den.

Lite om märkesdesignerna

Marinella Siginolfi och Luana Rivi är exakt de designers som har smak och fantasi. Och bara deras erfarenhet av att skapa kläder gjorde varumärket så som det är idag. Designers har ägnat sig inte bara för att skapa nya fashionabla samlingar av stickade kläder, men också skapat detta unika stickade kläder. Deras mål var att skapa de mest bekväma men eleganta kläderna för damerna. Och de uppnådde detta mål.