Simoron ritualer att arbeta

Simorons ritualer för arbete är enkla åtgärder som hjälper dig att ta ett optimalt blick på jobbsökningen och justera ditt tänkande på rätt sätt. Det viktigaste är att de behöver träna, och då kommer allt att visa sig som du vill. Så, låt oss titta på de olika Simoronritualerna för ett bra jobb.

Simoron ritual för att locka till sig arbete

Denna ritual är otroligt enkel, men samtidigt effektiv. Det hjälper till att bygga upp ditt tänkande, så ditt liv kommer att byggas om.

Ta ett pappersark och skriv vad du vill få jobb, ange schema, lön, plats och position. Beskriv allt precis som det skulle vara idealiskt för dig. Och lägg sedan det här papperet i fickan - arbetet med dina drömmar är redan "i fickan!". Kom ofta ihåg det här, ta ut papperet, läs igen. Men bli inte upptagen och vänta inte på resultatet. Du har redan jobb!

Simoron Rijal för arbetssökning

Om du känner till den exakta platsen där du vill arbeta, försök att ta en bild nära denna byggnad eller inuti den. Snapshot skriv ut och häng på en framträdande plats eller din önskelista - och du är klar! Du är redan i detta jobb.

Simoron ritual för arbete

Om du vill överbrygga chefen, övertyga honom om att ge posten till dig, kan du göra en söt ritual, lite som den magiska Voodoo .

Ta en liten leksak och utrusta den med en arbetsplats - dator, skrivbord, stå på kontoret. Tala med honom den text som du förbereder dig för att säga i intervjun, berätta allt utan tvekan, visa dig själv lycka till. Och viktigast av allt - sprida det med olja!

När du kommer till en riktig intervju, säg den förberedda texten och presentera en oljig leksak i stället för en potentiell arbetsgivare! Du kommer vara säker på att du kommer att lyckas, vilket innebär att du verkligen kommer att lyckas.