Magic voodoo hemma

Rötterna av voodoo magi går långt in i den afrikanska kontinenten. Hennes anhängare behöll en subtil relation med naturen. Sann voodoo mages är väldigt få, men de är mycket kraftfulla. I praktiken används dock docks-volts, som har en olöslig förbindelse med konspiratorns energi. Av denna anledning kan många trollkarlar inte eliminera en sådan stavning, för att göra detta är det nödvändigt att förstöra dockan själv.

Magic voodoo: hur man gör en docka?

Vad är voodoos magi hemma? Verklig magi avslöjas inte. Det ägs av personer som inte bråttom delar med sig av sina kunskaper med andra människor.

Så det är känt att för en riktig stavning att skapa en docka av vax. Det är väldigt viktigt att utforma en figur som visuellt liknar ett offer. I denna process bör du föreställa dig att personen är före dig. När dockan är klar är det nödvändigt att läsa den komplexa magiska formeln, som kallar andan:

"Aret koltu ria, de koltu dineva, terpei tepar, mopo damdi, oswi roa swami de Inevo, hyrde ett par demi-colt"

Ta sedan ett papper och en nål, som du behöver sticka i fingret. På papper skriver du blod och din älskares namn. Då ska pappersytan smutsas med honung och rulla in i ett rör.

På vänster bröst av dockan ska lämna en blodfläck och genomborra den som används i ritualnålen på samma plats.

Ritualen hålls i skymningen. Vid början av följande skymning är det nödvändigt att ta bunt och dockan till korsningen. Du borde läsa ritualen en gång till och begrava dockan med buntet. När gatan blir mörk, kommer stavningen att slutföras. Därefter kan du lämna korsningen.

Finns det en vit voodoo magi och vad representerar den?

Den vita magiken av voodoo hjälper till att avlägsna förstörelse, bota sjukdomen och återställa den allmänna sinnestillståndet. Det hjälper dig att tro på dig själv och fortsätta. Voodoo präster använder aktivt talismaner och gör offer som skyddar dem från ondska.

Så, för att läka en sjuk person, kan du göra en docka från djurens ben och kalla den patientens namn, som läses tvärtom. Därefter måste du läsa en speciell stavning:

"Det finns mer ekmaras, klädda rykten, retars bredare än eden, poise loy kolmi, ritae endigva kolmi, diran bredare än azgavi, tamra en kolmi, nidere es ka"

Dockan sätts i kistan (du kan använda lådan) och marken är begravd. Man tror att sjukdomen kommer att begravas med dockan.

Privorot voodoo för pengar

Du behöver en regnrock, en röd oker, olja, en skål, salt, damm från det heliga landet, gamla mynt och regnvatten. I skålen måste du lägga pengar och stänga den med salt. Vidare tillsättes olja, nypa av ovar och damm. Allt detta hälls med regnvatten så att det täcker alla komponenter och är täckt med en kappa. Denna skål bör erbjudas Oys ande och läsa stavningen:

"Odinzhe nare parodi, kadett lei nagire, kuru van rip off steg, miter riley rite, kurshan porevay lody, niter lei walt kolmi"

Om pengarna börjar dyka upp, borde du lägga den i skålen. En voodoo docka kan ge bra, men det används oftare för skadliga ändamål.

Undervisning voodoo magi

De flesta som försöker lära sig voodoo övning är vanliga charlataner. En sann professionell är inte så lätt att hitta, och troligtvis kommer en sådan trollkarl inte att utbilda sig. Kan jag använda magiken av voodoo på egen hand? Svaret är enkelt: om du inte förstår invecklingen av denna övning är det bättre att inte experimentera, särskilt eftersom det i framtiden kommer att bli till allvarliga karmiska problem.