Sexualitet av tecken på zodiaken

Under en persons födelse för sitt efterföljande liv, sinne och karaktär, förutom genetiska och biologiska faktorer, påverkar placeringen av stjärnor och planeter. Denna teori har länge och fast etablerats i samhället. Tyvärr, för att bekräfta det, liksom många andra teorier, är det ganska problematiskt, men på ett eller annat sätt har det ett antal fans.

Det är känt att vissa människor har liknande temperament eller karaktärer , är utsatta för samma beteende i konfliktsituationer eller under fängelser. Vare sig det är en stjärna eller något annat är för viss okänd. Men om vi i det minste kan föreställa oss vad som väntar oss i sängen med den här eller den där partnern, varför inte studera det? Sekundärsteckenens signifikans är mycket populär bland kvinnor: Naturligtvis vill jag veta om de kommer att passa med den här vackra prinsen, det som har dykt upp nyligen i sina liv, varandra i kön?

Zodiac tecken och deras sexualitet

Vågens sexualitet. Detta tecken ger en enorm uppmärksamhet åt den intellektuella sidan av frågan. De har inte mycket köttliga nöjen - enighet och ömsesidig förståelse med en partner i sängen betyder mycket för dem.

Stenbockens sexualitet. Detta jordiska tecken är väldigt lätt förtrogen med sin partner. För det mesta är de monogamiska, så det betyder att det finns mycket för honom (om det självklart är Stenbocken verkligen kär i). Naturligtvis kommer han att vara känslig och uppmärksam i sängen, lyssna på andra människors önskningar.

Gemini sexualitet. Tvillingar i sängen är opretentiösa. Låt dem själva inte ha en sofistikerad fantasi, men de är alltid redo att stödja de föreslagna experimenten!

Vattenmannens sexualitet. Som alla luftskyltar är Vattumannen i sängen inte bara fysiskt närvarande. Det är viktigt att förstå och hjälpa honom att öppna sig, utan förlägenhet att lita på dig, och då får du en riktig harmoni!

Skorpionens sexualitet. Dessa människor har stor potential och energi - detta kan gå både för nytta och skada. I sängen, bytbar, ibland "i mitt sinne". I kön, såväl som deras liv, leder intuition, så framgång beror på din förtroende.

Taurus sexualitet. För tjurar tar sex ett mycket viktigt ställe i livet, så det är logiskt att de ofta är mycket goda älskare. De uppskattar tröst, så de föredrar att älska hemma.

Könss Sexualitet. Om du lyckas kalla honom till en riktigt konfidentiell konversation, kommer cancer att försöka ta itu med alla dina önskemål eller hemliga önskningar och leverera sedan det bästa och otrevliga nöje. Mer justera till partnern, än leda sig själva.

Sexualitet av Fiskarna. Fisken styrs i stor utsträckning av undermedvetna motiv. Älskare, de är ganska måttliga och lugna. De känner till åtgärden, men de kommer inte ge upp på hälften. Oanvändad att vara oförskämd eller okomplicerad.

Lejonens sexualitet. Lions försöker vara bäst alltid och i allt. Det viktigaste för dem är att veta att aldrig och med någon du inte var så bra! Och då, medan lejonens stolthet slumrar slumpartigt, kan du tyst rätta alla sina handlingar, om du plötsligt ville ha något speciellt.

Väduren Sexualitet. Väduren är ett brandskylt. I sängen, rastlös, temperament och mycket lätt upphetsad. vara redo för passion! Även om du kanske måste lära dem mycket.

Skyttens sexualitet. Skytten - en av de mest ensamstående tecknen på stjärnteckenet. Jag är glad att lyssna på dina önskningar och uttrycka mig själv. De gillar att ha kul med sex.

Sexualitet Dev. Jungfru, både i livet och i sängen, kommer inte tillåta intrång i deras rättigheter och önskningar. Så länge du ger dem vad de behöver - de kommer att göra mycket för dig, det är vad du bör uppmärksamma. De älskar mysighet och komfort. Inåt känslig.