Shopping i Österrike

För dem som övar shopping i Europa, kommer en intressant resa sannolikt att vara en resa till Österrike. Shopping i Österrike är något annorlunda än att handla i andra länder, eftersom det finns en speciell atmosfär av elegant och gammal lyx.

Shopping i Österrike i Wien

Börja din resa många experter råder det är från Gamla Stan. Där hittar du riktigt lyxiga smycken butiker, bänkar med exklusiva souvenirer och antikviteter.

Strax utanför murarna i Gamla stan ligger Ringstraße. Det är ett stort köpcentrum i Wien, där de flesta turister går till shopping i Österrike. Förutom köpcentret hittar du boutiquer med de dyraste och kända klädmärkena: DKNY, Dolce & Gabbana, Prada, etc.

På jakt efter butiker av kända företag går vi till Mariahilfer Straße i Generali Center. Förresten, det här är också en favoritplats för att köpa lokala invånare. På försäljningen i förorterna i Wien Simmeringe kan du köpa allt du vill - det är en hel stad från en butik.

Shopping i Salzburg

Som du vet handlar det om att handla i Europa av personer som är vana vid att köpa endast kvalitetsvaror och samtidigt inte betala för mycket. I detta avseende uppfyller shopping i Österrike fullständigt alla förfrågningar.

Till exempel är det välkända varumärket C & A representerat här i en stor specialaffär. Saker för hela familjen till överkomliga priser, men inte ett mycket stort urval av ungdoms kläder. Efter henne åker vi till Benetton.

Butiker i Österrike är överallt, även i närheten av flygplatsen. Om du har flera timmar mellan flygningar, var noga med att ta dem till Designer Outlet. Om du går längs A1 motorvägen, kolla in Europark köpcentrum med hundratals butiker. Shopping i Österrike kommer säkert att komma ihåg av Getreidegasse street, eftersom den har de mest "gröna" platserna i staden: konfektyren Furst, dussintals affärer och kaféer, där alla tecken är gjorda i gamla tider med bisarra lockar.