Är analsex användbart?

En man som försöker övertala en tjej till ett nytt experiment i sängen, försöker ofta hitta information om fördelarna med detta för hälso- eller fysiskt. Men vad man än kan säga, i analsex , vilket är onaturligt för en person, finns det fler faror än fördelar. Vi kommer att överväga, huruvida det är användbart att vara engagerad i analsex till män och kvinnor?

Är det användbart för tjejer att ha analsex?

Till att börja med kommer vi att se över listan över potentiella hälsorisker, och sedan kommer vi att dra slutsatser. Så vilka konsekvenser förväntar flickor efter en sådan kontakt:

 1. Sannolikhet för trauma av anus och rektum upp till rupturer. Om ett sådant trauma uppstår är det nödvändigt att snarast samråda med en läkare, eftersom miljön i rektum är långt ifrån steril blir såret omedelbart infekterat med bakterier och det finns en allvarlig risk för inflammation. I värsta fall kan det leda till rektal cancer.
 2. Avkoppling av anala sfinkteren. Den utför den viktigaste funktionen: Den är i konstant spänning och slappnar av bara en gång om dagen - när det är nödvändigt att tömma tarmarna. Tvingad avkoppling, även med mycket smörjning, leder till att sfinkteren svagnar och snart upphör att kunna hålla pallarna massor. Detta leder till inkontinens av avföring (delvis eller fullständigt).
 3. I vissa fall finns det en prolapse av ändtarmen. Det åtföljs av en temperatur, en blödning och ganska ofta - infektion av ett blod.
 4. Tarmslimhinnan är otroligt sårbar, och mikrotrauma kan appliceras även med en liten penisstorlek.
 5. Endotarmen har inga skyddshinder mot bakterier, och på detta sätt är det lättast att få en veneral sjukdom eller HIV.
 6. Som ett resultat av analsex kan hemorrojder utvecklas, så den här kontakten är särskilt farlig under graviditeten, när de hemorroida noderna ökar.
 7. Ibland, omedelbart i processen eller efter det uppstår en ofrivillig utmatning av pall, som psykiskt traumatiserar både kvinnan och hennes partner.

Tror du att med tanke på dessa risker är det användbart att öva analsex till tjejer? Det är svårt att prata om fördelarna, om du vet vad konsekvenserna kan vara. Analsex, som utförs noggrant, kan vara säkert, men inte användbart.

Är analsex bra för män?

Listan över negativa egenskaper hos analsex för män (som för en aktiv partner) är något mindre, men här gör det inte utan risk:

 1. Analsex utan användning av kondom kan leda till infektion och inflammation i könsorganet, eftersom rektum innehåller många bakterier. Man tror att några av dem är mindre än kondomens porer och kan överföras genom det.
 2. Mekanisk skada på penis - det finns en allvarlig risk att riva eller ta bort penisens tyg samt traumatisera ytterkanten.
 3. En man riskerar att få ett mentalt trauma om det visar sig att hans partner har maskar, eller i slutet av lagen kommer det att bli en ofrivillig frisättning av pall.

Med efterlevnaden av säkerhetsprocedurer kan denna process göras mer eller mindre harmlös, men det är inte tillrådligt att träna det oftare än flera gånger om året.

Är analsex användbart: myter och verklighet?

Har fullständig information om ämnet, Vi kommer att demontera populära myter om analsex, som försöker övertyga oss om dess användbarhet:

 1. Analsex - förebyggande av hemorrojder. Faktum är att analsex kan prova hemorrojder.
 2. Analsex är ofarligt. Skada i form av störning av sphincten kommer i vilket fall som helst, dvs fullständig eller partiell inkontinens är en nästan oundviklig följd för dem som regelbundet övar analsex.

Det finns också en myt att när analsex, släpps fett. Nej, detta hål är inte avsett för sådan användning, och ingen smörjning släpps. Det är nödvändigt, och det är bättre att välja ett bra alternativ i apoteket.