Rysk halsduk

Style a la Rus har länge varit säker på att ha en position i Haute Coutures värld, men stadsgatorna gjorde det inte så länge sedan. Och en av de mest uttrycksfulla delarna är sjalar i rysk stil med mönster som skapades mer än tre århundraden sedan. Idag är ryska sjalar och sjalar både ett konstverk, ett visitkort i Ryssland och en trendig trend.

Ryska scarfens historia har tre århundraden. De sorter av Pavlov Posad sjalar som finns idag, som de vanligtvis kallas, är olika, men har en sak gemensamt. För att skapa de legendariska mönstren använder hantverkarna gamla design, som i kombination med modern produktionsteknik gör det möjligt att producera lyxiga exemplar som är blötläggda med folkfärg.

Ett snyggt tillbehör och en hyllning till traditioner

Många ryska och utländska designers inkluderar i sina samlingar fashionabla variationer på temat ryska folkplattor. Vyacheslav Zaitsev , Natalia Kolykhalova, Konstantin Gaydai, Julia Latushkina och designare av modehus Judari Jean-Paul Gaultier älskar att experimentera med dessa tillbehör och andas nytt liv i dem. Traditionen i tre århundraden, kryddat med noter av modernitet, tillåter tjejer att sticka ut från mängden. Det kan med säkerhet hävdas att den ryska näsduken i dessa dagar är mer relevant än för några århundraden sedan.

För att se detta är det tillräckligt att titta på bilden av världsklassstjärnor. Så med ryska sjalar som ingår i den eleganta bågen sågs fotografer Mila Jovovich, Eva Mendes, Sarah Jessica Parker och Gwen Stefani mer än en gång.

Ryskt näsduk i en mode båge

Eftersom ämneslinjerna hos de mönstrade tillbehören är väldigt många, liksom de färger som tillverkarna erbjuder, är det inga problem med vad man ska ha på ryska halsdukar. En klassisk läsning av trenden bär en huvudduk. Samtidigt begränsar sättet att binda ett tillbehör inte fantasi. Inte mindre vanligt alternativ - ha på sig ett tillbehör runt halsen. Med en rysk sjal som sjal i kombination med ytterkläder får du en raffinerad färgstark bild. Sjalar med fransar kompletterar perfekt bågen med en läderjacka eller kappa.