Rock T-shirts

Rockstil har länge upphört att vara en uteslutande del av ungdomssubkulturen. Kläder av denna riktning har förekommit i mer än tjugo år i modehus. Det finns två permanenta attribut av rock: en scythe och T-shirts med bilden av dina favoritartister eller rockbandets symboler - vad du behöver för att uttrycka dig själv och hitta nya likasinnade personer eller till och med vänner.

Hur såg T-tröja i rockstil?

Denna mycket trendiga musik uppträdde på 50-talet. Samtidigt började den motsvarande stilen ta form i kläder, men t-skjortorna dök upp där på 20 år när de trycktes med upproriska bilder och bilder av rockband eller deras symboler. En kvinnlig rockbild sattes sedan av Vivienne Westwood, en brittisk outrageous fashion designer. Det var hon, förutom slitna pantyhose och metalliserade jackor och västar, uppmanade tjejer att bära T-shirts med chockerande ritningar. Efter att obscena bilder på T-shirts, bilder av favoritrockband, deras album och andra attribut började målas.

Att uttrycka sin tro och preferenser i ord på sina T-shirts - för tillfället, för hand - startade hippies. I rockparty-mode introducerade Johnny Rotten, den engelska musiken, mode för att uttrycka sin inställning till allt och allt, kanske, på 70-talet. Han skrev också för hand - till exempel "Kill All Hippies" eller attributet "Jag hatar" på en T-shirt med Pink Floyd.

Textutskriften förvärvade massa och popularitet endast på 80-talet. Detta hände tack vare den brittiske designer Katharina Hamnett, som bestämde sig för att inskriptionen på T-tröja skulle göras i stort tryck.

Under årens utveckling av bergriktningen har de berömda modedesignerna upprepade gånger inkluderat stiliserade modeller i sina utställningar eller till och med producerat hela samlingar: till exempel Gianni Versace (1991), Marc Jacobs (1993), Givenchy (2008), H & M och Alexander McQueen (2013). Och det här är inte hela listan. Dessutom finns det modemärken som bara fungerar i den här stilen - i synnerhet DSquared2 och Philipp Plein.

Kvinnors Rock T-shirts - de största tillverkarna

Tillverkare av T-shirts - många runt om i världen, men det finns varumärken som har i sin linje med T-shirts med temat rock:

  1. HOT ROCK är den vanligaste av dem. Praktiska stilar, intressant design, kvalitetsråvaror - det är hemligheten för framgången med varumärket, som hittade sin köpare i Europa och Amerika.
  2. Rock Eagle - Kvalitetskläder från Thailand. T-shirts är gjorda av högkvalitativ bomull, intressanta utskrifter väljs ut för dem och de appliceras med hjälp av dyr, god utrustning.
  3. GILDAN är en av de ledande tillverkarna i USA och Kanada. Den använder endast 100% bomull och teknik av internationella standarder för syning av skjortor.