Ritualer på Ivan Kupala

Ivan Kupala - en vacker semester, under vilken det finns interaktion med naturen. Vid denna tidpunkt utförs olika ritualer som syftar till att förändra tillståndet på saker i olika sfärer av livet. Magiska ritualer på Ivan Kupala hjälper dig att bli av med mentala och fysiska sjukdomar, hitta din kärlek, förbättra relationer i familjen och din ekonomiska situation. Det viktigaste är att ha en oförskräcklig tro att allt kommer att dyka upp.

Ritual på Ivan Kupala från ensamhet

Många människor lider av ensamhet, så du kan rätta situationen på en badande natt efter en ritual. Det är nödvändigt att förbereda sju kyrkstearinljus och en ikon av Jungfru Maria. Innan bilden ska tända alla ljus och sedan 40 gånger läsa följande bön:

"O, långmodiga Guds Moder, som har överskridit alla jordens döttrar enligt hennes renhet och i de många lidanden som är överförda till jorden, accepterar våra sorgliga suckar och håller oss under din barmhärtighet. Det finns inget annat skydd och en varm representation för dig, men som djärvhet för den som är född till dig, hjälper och räddar oss med dina böner. Ja, utan misslyckande kommer vi att nå himlens rike, vi ska sjunga med alla de heliga i den en gudens Treenighet nu och alltid och för evigt. Amen. "

Det är viktigt under läsningen av bönen att inte bli distraherad av någonting och inte ta raster. När du upprepar orden 40 gånger måste du upprepa tre gånger en annan konspiration:

"Ordet ont, förbannat, ont, som fiendens pil, slog mig som en ensamman! Men med Guds hjälp, med de allra heliga Theotokos, kommer jag att hämma mig med oövervinnligt hopp, jag kommer att rena bort min bön, jag kommer att ta emot Jesu hjälp. Nu och alltid och för evigt. Amen. "

Ritual på Ivan Kupala att gifta sig

Många av den rättvisa sexdrömmen går till kronan med en älskad, men av olika anledningar händer detta händelse inte. För att få den eftertraktade dagen närmare, är det nödvändigt att genomföra en enkel kärleksritual för Ivan Kupala. Det är viktigt att vakna vid gryning, förbereda mjölk, pepparkaka, honung och mynt. Ta alla objekt, gå till närmaste björkträ och säg en sådan tomt:

"Björkmodern, led mig, ta Guds tjänare (namn) i äktenskap!"

Omedelbart efter detta släpper mjölk och honung under trädet och i närheten av stammen lämnar kakorna och myntarna som en behandling.

Skyddsritual på Ivan Kupala

I det moderna livet möter människor ofta olika onda människor, vilket påverkar livet och till och med hälsan negativt. För att skydda dig från detta, bör Ivan Kupala natten vara en enkel ritual. Förbered en krans av björkgrenar, som du behöver väva dig själv. Köp också tre kyrktulpor och ta aldrig bytet för ett sådant köp. Fäst ljusen på kransen så att de bildar en triangel. Närmare till midnatt, gå till floden till en plats där det inte finns några andra människor. Vid stranden sprider benen och står nära honom, läsa dessa ord:

"Jag, slaven (imyarek), moderen född, den heliga kyrkan döpte, jag satte ett vakt på mig själv och slavarna (Guds) (namn på de närvarande). Brandbadning! I namnet på den ljuga Johannesen, döparen, välsignar vi oss och försvaret från fiender och fiender, från svärdet och vapnet, från illa och sorger, från inre smärtor. Jag lovar Kristus med Gud en oförstörbar barriär i ett år. I faderns och sons och den heliga andens namn. Amen. "

Hoppa sedan över elden, föreställ dig hur en flamma förstör en osynlig vägg. Ta sedan ett dopp i floden och föreställ dig igen hur vattnet tvättar bort hela negativet. Nästa steg är att läsa denna konspiration:

"Såsom Herren blev döpt i Jordanien, så jag, Guds tjänare (namn), från renhet och hvoboba rensade. Amen. "

Det är dags att tända ljusen på kransen och sänka den till vattnet. När kransen flyter, säg dessa ord:

"I faderns och sons och den heliga andens namn. Som en krans i vattnet går, så ska mitt vakt rädda mig. Amen. "