Spådom av brudgummen

Ett stort antal kvinnor använder förmögenhet för att ta reda på information om sin andra hälft eller potentiella utvalda. Det finns olika metoder för förutsägelser, men viktigast av allt, behandla dem så allvarligt och följa alla regler.

Divination med kort på brudgummen

Denna spådom är värt att använda om det finns tvivel om huruvida det är värt att acceptera ett erbjudande från en älskare eller bättre med ett sådant ansvarsfullt steg. Ta ett däck på 36 kort, blanda det och fråga psykiskt om du gör ett misstag om du accepterar erbjudandet om hand och hjärta. Därefter ta ut kortet och fortsätt till tolkningen av förmögenhet att berätta för brudgummen, med tanke på fallets kostym:

  1. Ormar - var inte rädd, du hittade en själsfrände som kommer att kunna bygga ett lyckligt förhållande.
  2. Bubny - det finns allvarliga skillnader i karaktär , och det är nödvändigt att anpassa sig till mannen.
  3. Trefy - skjuta upp bröllopet och försök att lära känna din utvalda.
  4. Toppar - kort säger att ett bröllop är ett misstag, eftersom förhållandet blir hemskt
.

Fortune berättar i brudgummens namn

Det finns flera tekniker för att få reda på namnet på din framtida fiance. Det enklaste alternativet: på kvällen måste du gå ut och fråga namnet på den första mannen att träffas på vägen. Det finns ett sätt att gissa med hjälp av boken, som först bör öppnas på sidan, och dess nummer borde motsvara födelsetalet. Den första bokstaven är början på den framtida utvalda namn. Nästa sida ska motsvara månadens födelse, och det blir början på namnet. Den tredje bokstaven i den framtida brudgummens initialer finns på sidan som motsvarar faderns födelseantal.

Divination "På den nya platsen drömmer brudgummen"

Det finns en mycket enkel gissning som låter dig se dina potentiella utvalda i en dröm. Du kan använda den när du har möjlighet att sova på en ny plats. För att utföra spådom måste du förbereda en kam, bälte och tvål. Dessa föremål bör placeras i sängens huvud, men det är bäst att använda en kudde. Innan du somnar, är det nödvändigt att säga dessa ord:

"Jag sover på en ny plats, dröm brudgummen".