Ray Ban Wayfarer Points

En märkesvara är alltid oskälig stil och en viss status. Och i fallet med solglasögon är du också säker på dina ögon. Endast beprövade märken kan garantera skydd mot skadliga ultravioletta strålar. Ray Ban Wayfarer poäng i mer än ett halvt århundrade är kvar i referensprodukterna i sitt segment. Deras kvalitet är omöjligt. Det enda problemet är att de ofta kopieras och ger ut ett vanligt plastbitar för det legendariska originalet.

Hur ser Rayban Wayfarer glasögon ut?

Namnet på modellen på engelska betyder "wanderer" eller "traveler". De släpptes utöver de lika kända metallpunkterna i formen "aviator" . Ray Ban Rayphons skiljer sig i plastram. Objektiv har formen av trapezoider. Kanske är detta allt som kan sägas om deras exceptionella design. De är dock ganska enkla, liksom alla geniala.

De dykade upp i 1952 och blåste upp modevärlden, vana vid att glasögon är gjorda av metall. Därefter upplevde de flera toppar av popularitet, varav den ena faller på vår tid. Det var i början av 2000-talet att Waferters solglasögon överlevde den verkliga väckelsen. Det fanns många samlingar i olika färgversioner, liksom med en något modifierad form av ramen i enlighet med modetrenderna, men de klassiska modellerna förlorar inte sin relevans idag.

Reuben Vaifares bärs och bärs av många kändisar, bland annat Michael Jackson, John Lennon, Audrey Hepburn, Tom Cruise, Johnny Depp, Jude Law, Natalie Portman och många andra.

Verklig eller falsk?

När du köper, var noga med att vara uppmärksam på följande viktiga punkter:

  1. True Wijfarers kan inte kosta mindre än 100 euro, och även om de är "från förra årets samling", hur kan en skrupelfri säljare övertyga dig. Köp inte för lågt pris - i de flesta fall är det ett tecken på att du inte är något annat än en falsk.
  2. Poäng Reyban Vayfarer säljs alltid komplett med ett litet fodral av äkta läder. Dermatit eller plast är ett säkert tecken på att detta är en annan kopia. Också i satsen bör vara en mjuk trasa för att torka linsen, liksom en liten informationsbroschyr. Allt detta sätts alltid i en vacker låda med en företagslogo.
  3. Alla inskriptioner på glasögon Ray Ben Weifarer bör vara tydliga, tydliga. Tjockleken och nyansen av alla bokstäver bör inte variera från element till element. Logotypen på handtagen appliceras vanligtvis på en speciell metallplatta, som är fäst med två nitar på toppen. Kontrollera noggrannheten hos de minsta detaljerna.
  4. Plastarmarna i Ray Ban Wayfarers solglasögon innehåller nödvändigtvis metalltråd, som fungerar som en sorts ram, som ger en mer pålitlig design och förlänger livet för saken. Om plasten är tätt, är det värt att titta igenom det vid ljuskällan - stången ska vara synlig. På grund av det ökar också glasens vikt. Om det inte finns någon metallkärna eller produkten är misstänkt ljus är den förfalskad.
  5. Det mest pålitliga testet är att titta på den inre ytan på det vänstra glaset. Om glasögonen är riktiga Vufarera, då kan du hitta en liten gravyr "RB". Det är lätt att hitta vid beröring, eftersom det är lite grovt. Var inte lat och glid alltid fingret över den plats där den borde vara. Denna gravyr är gjord på spegel, så att det är lätt att läsa från utsidan. Det är svårt att kopiera det, av vilka få kommer att lyckas. Genom närvaro eller frånvaro av denna del är det enklast att navigera vid köp.