Polo Lacoste

Polo Lacoste var tänkt och skapades för länge sedan. Så länge sedan hade andra företag tusen gånger möjlighet att skapa sitt eget alternativ till den välkända modellen. Men Renee Lacoste var den första och till denna dag förblir en oföränderlig myndighet på marknaden för kläder för livet och "intelligenta idrott".

Hur skiljer man Lacoste polo?

Efterfrågan dikterar erbjudandet, och antalet repliker och falska populära modeller når idag kolossala skalor. Det finns produkter av mycket låg kvalitet, inköpspriset på den kinesiska marknaden är knappast en dollar. Det är dyrare - det är upptaget ett mer robust tyg, noga gjort broderi och så vidare. Skillnaden mellan den ursprungliga Lacoste-poloen kan noteras efter några sköljningar: Falsen tvättas snabbt, färgmättnaden förloras, tyget håller formen sämre. För att få den till sin ursprungliga form är det nödvändigt att arbeta med en järn och ångbåt.

Logotypen för den ursprungliga Lacoste-poloen behöver inte vara grön - det kan variera beroende på kollektionen. I kortärmad tvättad överdimensionell Croc Pique Polo, till exempel, är logotypen gjord i en helt annan stil och mycket större än vanligt. I klubbens samling är krokodillen också annorlunda, mer påminner om den första skissen. Så när du väljer Lacoste polo, var uppmärksam på kvaliteten på skräddarsydda modeller än nyanser av modellen.

modell

Varianter av kvinnliga Lacoste-polos är helt olika, trots närvaron av all den igenkännbara karaktäristiska kragen. Vissa är rent sportiga, andra är strängare:

  1. Klassisk polo på knappar . Det är fastsatt till själva halsen. Tillverkad av bomull med en liten mängd elastan.
  2. Modell utan knappar . Har en snygg, miniatyr krage. En vacker version av den vita toppen med en svartvit klänningskod . I moderation strängt, måttligt informellt. Kan tillverkas av bomull eller viskos, innehåller i ull, modal eller kashmir.
  3. Polo blus . Lättviktigt flytande tyg ger modellen ett elegant och intelligent utseende. Kragen i sådana modeller är dock normalt, stickad. Material: viskos, silke.
  4. Polo med V-nacke . Alternativ för älskare av decollete. Det ser informellt ut, stil - avslappnad. Tyger kombinerat.

Alla Lacoste poloskjortor presenteras i 4 ärmlängder:

För en varm årstid kommer den äkta klänningen att vara Lacoste-poloklänningen. Absolut informella, från naturmaterial, det hjälper dig när som helst, om du behöver shoppa, träffa vänner, gå till havet eller gå en promenad med en hund.