Original Engagement Ringar

Alla i kärlek vill att deras bröllopsfest ska komma ihåg länge inte bara av de inbjudna, men också av de framtida makarna. Klassiska vigselringar har länge blivit kvar, original smycken njuter nu av enastående efterfrågan.

De mest ursprungliga vigselringar

  1. Det belgiska-ukrainska företaget STDIAMOND har glädjat sina fans med ovanliga skapelser i flera år nu. Till exempel, i samlingen "Keepers" har designers skapat ringar från en kombination av vitt och gult guld. På varje prydnad fanns det en viss broderi. I detta fall är alla produkter - det här är en charm för nygifta, symboliserar lycka, kärlek, hängivenhet och fred. Se bort från samlingen under det mystiska namnet "Innocence". Dessutom smyckade dessa ringar fingrarna på modellerna av Vera Wong vid hennes utställning av svart och vitt bröllopsmode.
  2. Boucherons smyckenhus har alltid varit känt för sina inte bara originella men också exklusiva bröllopsringar. Var noga med att uppmärksamma smycken med en svart eller brun PVD-beläggning, som är utförandet av kultdesignerna, benämnda "parisiska naglar", såväl som "godron". Här kan du hitta ringarna täckta med en delikat scatter av diamanter. I sin samling "Facette" monterade Bosheron produkter med de bästa konstnärliga konturerna. Platina, diamanter, rosa, gult guld - allt detta ger produkten en speciell utstrålning. Och den grafiska designen bidrar till att visa de nygifta personernas individuella stil.
  3. För att para och inte mindre ursprungliga förlovningsringar är det möjligt att bära texturerna dekorerade av olika ädelstenar. Ornament "med förträngningar" ser inte mindre vacker ut. Det mest intressanta är att denna effekt ser fantastiskt ut på ringarna från både vitt och gult guld. Men bröllopsattributet i form av nötter länge för att komma ihåg gästerna. Han ser inte bara ovanligt ut, men symboliserar också den mångfacetterade kärleken som förbinder två hjärtan.
  4. Roliga förlovningsringar är ganska praktiska produkter med en USB-kontakt. Dessutom finns det stor efterfrågan på tatuerings smycken. De är inte en metallring, men tatuerade på ett ringfinger. Sådan skönhet är Rosa och den välkända författaren till "Alchemist" Paulo Coelho.