Ö i köket

Liknande projekt är typiska för utformningen av västra hus. I våra möbelaffärer har de länge inte varit en nyhet, men inte alla har råd med dem. Faktum är att ön i ett litet kök är inte alltid lämpligt på grund av kökets blygsamma storlek. Men det moderna tillvägagångssättet har förändrat situationen för denna design något.

Vanligt till oss ett bord eller en fashionabel ö - vad kommer att vara lämpligt i ditt kök?

Det är värt att notera att ön strukturerna kommer att vara bekväm att använda, om storleken på rummet är ca 16 kvadratmeter eller mer. Tyvärr är en sådan lyx inte i alla layouter , eftersom sammansättningen av köket med vardagsrummet eller studiolägen blir allt populärare.

I övrigt är storleken på ön i köket inte större än 120 cm i längd, bredd 60-150 cm. Höjden är vanligtvis densamma för alla arbetsytor. Traditionellt har kök med sådant komplement en p-eller g-form och mellan arbetsytorna bör vara ungefär ett meter avstånd. Då blir det bekvämt att jobba och två hyresgäster kan lugnt missa varandra. Om köket är blygsamt i storlek, så kan ön kompletteras med hjul för att göra designen mobil i ett litet kök .

Island eller modernt tillvägagångssätt för design i köket

Beroende på storleken på ön i köket, används den för olika ändamål:

Ovanför ön finns det antingen ytterligare upphängda lampor eller en avloppsfläkt. I botten av konstruktionen finns också skåp för förvaring av redskap, ibland är de slutligen hyllor med inredning. Formen på designen beror också på dina önskemål och kan vara traditionell kvadratisk och rektangulär, ibland är den rund, det finns färre originalkomplexa former. Som ett resultat erhålls denna design inte bara genom en elegant tillägg av arbetsområdet utan också av headsetets funktionella element.