Nina Agdal svarade hennes illa önskare för publicering av frankbilder

26-årig danska modell Nina Agdal, som blev känd inte bara för hennes arbete i nakenstil, utan också för romanen med Hollywood-skådespelaren Leonardo DiCaprio, håller en sida aktivt i Instagram. På henne publicerar tjejen hennes bilder, som utövar sexualitet och frigörelse. Många fans för detta idoliserar Agdal, men det finns också de som tror att modellen beter sig oanständigt.

Nina Agdal

Nina vet hur man svarar på ett oorthodoxt sätt till förövare

Gårdagens morgon för fans av den 26-årige Agdal började med att de såg en ny bild med sin favorit. Bilden publicerades på Ninas Instagram-sida och var ganska kryddig. På henne stod flickan naken i sandaler med höga klackar som låg på sängen.

Ett skott från Nina Agdal

Att se ett sådant öppet skott skrev många avkämpare på sociala nätverk av recensioner av denna typ av plan: "Varför publicerar en ung tjej sin nakna kropp? Det verkar för mig att världen har blivit galen! "," Jag argumenterar inte för att Nina är en väldigt vacker modell, men varför visar hon sina franka delar av kroppen? Tycker hon att hon kommer att få fler män från detta? Normalt kommer det inte att vara, "" Bilden är naturligtvis vacker, men väldigt öppen. Jag gillar inte att titta på sådana bilder, för att den är borta. Täck upp! ", Etc.

Efter att ha läst många negativa recensioner beslutade Agdal att svara på detektorer, men gjorde det på ett ganska ovanligt sätt. Hon publicerade ett foto på det sociala nätverket som gjordes för publicering av Sports Illustrated förra året. På det ställde sig Nina i ett fritt bustier av gult metall och i baddammar, som sänktes ganska lågt. Under bilden skrev Nina dessa ord:

"Jag ägnar denna ram till dem som tycker att" nakna "foton är dåliga. För dig, lägg särskilt på några kläder. Titta på hälsan! ".
Läs också

Nina står ständigt inför kritik mot hennes figur

Händelsen med det "nakna" fotoet är långt ifrån det första, när kroppens polymerer kritiserar Agdalens utseende. Senast på sidan i Instagram publicerade flickan en bild i en baddräkt som han inte tyckte om, och de kallade henne "fet". Som svar på detta var Nina tvungen att skriva ett inlägg enligt följande:

"Jag bryr mig inte om vad du tycker om mig. Jag ser bra ut och jag kommer inte att ändra någonting i min figur. De som följer min kreativitet och liv vet att jag inte har den asketiska kroppen som de flesta modellerna nu har, men sporten. Detta är min "höjdpunkt".