Nikki Reed och Nina Dobrev

Av någon anledning, oklart av många skäl, mellan stjärnan i "Twilight" sagan Nikki Reed och huvudpersonen i serien "The Vampires Diaries", sprang Nina Dobrev en svart katt. Trots att när du upptäcker att dessa skönheter har något, eller snarare, någon, låt oss säga en gemensam, allt faller på plats.

Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Nikki Reed - kärlekstriangel?

I 2013 kollapsade paret Somerhalder-Dobrev och detta efter mer än tre års relationer. Pressen rapporterade att skådespelarna dispergerade med ömsesidigt samtycke och fortfarande behåller vänliga relationer , och inte glömmer att ge moraliskt stöd till varandra på uppsättningen "Vampyr Diaries". Mest troligt är det bara ord. Ninas vänner har upprepade gånger sagt i en intervju att det är svårt för en tjej att se en ex-pojkvän varje dag. Dessutom var den information som Ian möter med en kollega i verkstaden, utövande av rollen Rosalie Hale i "Twilight" Nikki Reed, precis ner i dvärgen i hjärtat för en ung stjärna.

Det är svårt att föreställa sig vad en ensam Nina gick igenom när hon fick reda på: duvorna meddelade sitt engagemang. Dessutom visade nätverket regelbundet bilder av kyssande älskare, som inte kunde hjälpa till, men rör Dobrev.

Oavsett hur mycket reportrarna försöker göra verkligheten ur myten, är Nikki Reed och Nina Dobrev inte vänner. Dessutom säger de att Nikki är avundsjuk på sin man till den förra. Det fanns information som hon klättrade på sina konton och tog bort Dobrev från vänner. Så det eller inte, det är bara känt för dessa tre.

Läs också

Och låt Dobrev tillskriva bilden av den arga ex-girlen till den sexiga Jenaen, kommenterade hans bröllop Nina ganska lugnt och sa att hon var glad för honom. Dessutom glömde hon inte att lägga till att det under lång tid inte finns någon känsla för den här personen. "Många tycker att jag skulle falla i depression på grund av Ians handling, men vissa förvirrar fortfarande vårt liv med de två karaktärernas liv från Vampire Diaries", erkände skådespelerskan.