Modiga bilder - vår-sommaren 2015

Det ligger inte långt från den soliga och efterlängtade våren, och det finns en varm sommar. Så idag kommer vi att försöka lista ut hur du smälter smidigt in på våren och ser samtidigt stiligt ut, vilka snygga bilder 2015 måste väljas för att vara på topp.

Modebild - våren 2015

Pastellfärger som rosa, blå, beige är mycket efterfrågade. Därför bör bilder från 2015 väljas i detta färgschema. Ullrock, jeans-pojkvänner, skjorta och tröja, och i slutändan, fotkängor med en smal cape i färgen på en rock och en koppling. Och naturligtvis tillbehör - du får inte glömma dem, annars kommer bilden att vara ofullständig.

I garderoben måste varje fashionista ha kläder i buret. En rutig päls, en ullkjol, en liten handväska på en lång rem, fotkängor och tillbehör - det är modebilden redo.

Vårbilden från 2015 kan hittas i en helt oväntad kombination av färger. Till exempel: khaki och ljusgul. Var inte rädd för att experimentera. Det finns en sådan trendig riktning för färgblockering, det är den senaste trenden nyligen.

Breda byxor, lägg på en hatt - är det inte bra? En grå tröja, högvigskor med byxor och hattfärg, en handväska med leopardtryck och tillbehör är en elegant bild.

Smala byxor, under batillions på snörning och en tröja med stor viskös - vad är inte bra för den dagliga bilden? Lägger den med en påse med medelstorlek och en jacka, du kan säkert gå ut. Kombinationen av burgunder, brun och apelsin är helt enkelt utsökt.

Kombinera, experimentera, vara modig. Men viktigast av allt, kom ihåg: det är bättre att vara mindre, men snygg, desto större, men vulgär.

Trendiga kvinnors bilder år 2015 är mycket olika. Du kan se detta genom att titta på fotogalleriet som vi har valt för dig.