Midi kjolar 2014

Modeller av midi kjolar är på toppen av populariteten under säsongen 2014. Direkt bevis på detta är de många samlingar av modedesigners, där kjolar förbryllar med upploppet av färger, olika snitt, tyngd av tyger.

Snygga utskrifter

På sommarens gård kan inte havet temat undvikas. Inlagda kjolar av medelstort silke och bomull, dekorerad med grafik i form av turkos hav, fisk eller flygande måsar.

Som du redan har märkt, när det gäller utskrifter, är designers fantasi gränslös. Nyligen påverkar de aktivt etniska motiv i sitt arbete. Ornament från Afrika eller Asien är associerade med en oberoende och stark kvinna. En snygg midjan kjol kan kompletteras med ett väderbälte, charm och georgette, läder maskot eller applikationer. I den här säsongen kombinerar den trendiga midi-kjolen afrikanska motiv med europeiska trender, vilket resulterar i en ovanlig mix.

Den ursprungliga stilen av midi kjolar

Kjolbollen är väldigt ovanlig, och dessutom kan den även servera en bikerjacka med en snygg topp. Gofre och plätering representeras också av ett brett sortiment. Men kom ihåg att sådana produkter inte passar alla.

Den genomsnittliga längden på en penna kjol är ett idealiskt val för en affärskvinna . Fokusera inte på tråkiga strikta drag. En kjol kan vara läder, dekorerad med strass, bälten eller blixtnedslag. Säg nej till stereotyper. För vardagliga mode är veck och dragspel perfekta. Morot, lila färger - Favoriter av extraordinära kvinnor.

Om du följer den klassiska snittet får du en rak kjol. En sådan garderobsartikel är elegant, enkel men effektiv. Du kan spela i färg eller finish.