Modellerna bolero till aftonklänning

Olika modeller av boleros gör det möjligt att göra kvällsklänningen speciell - lägg till prestige (om det är pälsmodeller), romantiskt drag (om stickat och öppet), eller gör en glamorös bild (om modellen är gjord av glänsande tyg).

Regler för att välja en bolero under en kvällsklänning

Du måste välja en bolero, med hänsyn till klänningens färg och arten av händelsen. Till exempel vid officiella ceremonier är det bättre att välja lakoniska, enkla modeller utan dekor med lång muff. På en vänlig. En informell fest kan lägga till glans och välja en genomskinlig bolero med rhinestones.

Det är önskvärt men inte nödvändigt att bolero upprepar klänningens färg - skillnaden i flera toner kommer knappt att märkas, men outfiten kommer inte att se ut som en kostym, vars formgivare inte kunde drömma upp och skugga olika detaljer.

Typer av bolero

Förutom att dela bolero efter stil - med lång och kort ärm, med fästelement och utan det, kan bolero klassificeras enligt materialet.

Stickade Bolero Modeller

Stickad bolero till kvällsklänningen ser snygg ut, enkel och samtidigt intressant. Stickade modeller med långa ärmar ser mindre attraktiva ut än med korta. Bolero är trots allt en symbolisk kapp på axlarna, speciellt om stickmönstret innebär stora luckor som inte värms om det behövs.

Bolero modeller från tyg

Tissue bolero hjälper till att skapa en formell outfit för formella händelser, eftersom de inte är lika informella som stickade eller pälsmodeller. Men samtidigt kommer ett genomskinligt glänsande tyg att komplettera alla cocktailklänningar för en fest i vänkretsen.

Fur style bolero

Fur boleros betonar damens status, och därför kallas de för firande där demonstrationen av naturlig eller konstgjord päls är relevant. Mycket ofta används den vita pälsboleroen för brudens klädsel, där bröllopet äger rum under kallt väder - på vintern eller hösten.