Leap Year - skyltar

Det verkar för oss att hösten fortfarande är i full gång. Bara det första tränings kvartalet har slutat, de sista bladen har fallit, och bland våra vanliga frågor märker vi inte till det nya året är det inte mycket tid kvar. Varje nyår möts vi med ett speciellt humör. "Gott nytt år - med ny lycka" säger vi som om vi förutser början på ett nytt liv, uppfyllandet av önskningar, genomförandet av planer. Men vart fjärde år är året ett språngår.

I folket orsakar kombinationen av "språngår" små positiva känslor . Man tror att ett sådant år inträffar olyckliga händelser oftare. Är det verkligen så? Språngåret och dess tecken hjälper till att förstå detta.

Vad som trots allt inte kan ske under ett skottår. De viktigaste folkfunktionerna säger:

  1. Kvinnor som väntar på ett barn ska inte klippa håret tills de levereras. Annars, enligt brevet kan det framtida barnet ha problem med mental utveckling.
  2. Äldre människor kan inte lagra saker för begravningar.
  3. Att flytta i ett språngår är en dålig omen. Man tror att det nya huset inte kommer att medföra glädje åt sin ägare.
  4. En liknande övertygelse handlar om att byta jobb. Tecknet säger att det inte blir lätt att arbeta på en ny plats.

Några fler kommer att ta ett skottår

Så det finns fortfarande tecken på vad du inte kan göra under ett skottår:

  1. Du kan inte ägna andra till dina planer, för att inte skrämma din lycka.
  2. Du kan inte lösa äktenskapet. Skilsmässa under ett språngår är ett dåligt tecken som markerar eventuella problem när man skapar en ny familj.
  3. Jordbrukare rekommenderas inte att sälja sina boskap, eller de kan drabbas av fattigdom.
  4. Kolyaduyushchih i ett skottår kan märka den onda andan, så den här gamla ryska kulan är inte värt det.

Särskilt många övertygelser relaterade till språngåret gäller äktenskapsproblem. Är det värt att spela ett bröllop? Är det möjligt att gifta sig under ett språngår - dessa frågor är av intresse för många brud-tjejer. Enligt tecknen är giftermål, som avslutades under ett språngår, olyckliga och kortlivade. Men få vet att de kommande två åren, efter ett språngår, anses vara ogynnsamma för ett bröllop. Det visar sig att du bara kan gifta dig lyckligt en gång i fyra år. Så lita på denna vidskepelse - särskilt när det gäller framtida makar.

Om du ändå är vidskeplig och datumet för bröllopet är fastställt för ett skottårsdags, finns det flera tecken på ett gott fröliv:

Dessutom betraktades ett språngår i Ryssland som år av brudar. Så, särskilt intryckbara tjejer kan inte oroa sig.

Barnens födelse är också tvetydigt under denna period. Enligt vissa tecken är barn som är födda i ett språngår dömd till ett olyckligt öde. Utseendet i världen i år lovar ett misslyckande och lidande. Andra tror att de som är födda i ett språngår är markerade med ett lyckligt tillfälle. Eftersom dessa folks födelsedag sker en gång vart fjärde år anses de vara långlivade, för vilka ett speciellt öde är förberett och övernaturliga förmågor beviljas.

I skedsår behandlar alla olika. Vissa anser att detta år är det vanligaste, andra är rädda och följer de gamla tecknen. Oavsett din personliga attityd, glöm inte att ett språngår har uppfunnits för att utjämna felet i kalender kronologin med den verkliga fysiska tiden.

Kom ihåg att ett språngår uppfanns av människor, och folk bestämmer hur man ska leva det.